Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insigniateam sticker..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insigniateam sticker..

Ekip olarak herkesi kutluyorum. Elinize sağlık. Sticker çok güzel. 1-2 küçük önerim olacak.

-- yüzgeç antenin ucu biraz küntleştirilebilir
    -- siyah ve beyaz renge ek olarak gri renkte sticker olabilir ( aracım teknik gri. beyaz taksam çok sırıtır. siyah koyu olur. aracın renginden 1-2 ton açık parlak metalik gri daha çok yakışır kanısındayım. Siyah araçlar içinde böyle olabilir.)
    [center]
    2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: goday
      Ekip olarak herkesi kutluyorum. Elinize sağlık. Sticker çok güzel. 1-2 küçük önerim olacak.

-- siyah ve beyaz renge ek olarak gri renkte sticker olabilir ( aracım teknik gri. beyaz taksam çok sırıtır. siyah koyu olur. aracın renginden 1-2 ton açık parlak metalik gri daha çok yakışır kanısındayım. Siyah araçlar içinde böyle olabilir.)
      Aslında yaptırabilirsek metalik parlak gümüş renginde kaliteli bir şeyler düşünüyoruz çünkü bu renk beyazda olmak üzere kendini belli ediyor bu konuda bilgisi olan varsa bizim lede temasa geçsin çünkü biz böyle bir işi ilk defa yapacağız ve doğru adresi bilmiyoruz

Bu arada Cemil abi Allah razı olsun senden bizlerin taleplerini hiç üşenmeden sıkılmadan keyif alarak yapman hem bizleri mutlu ediyor hemde mahçup duruma düşürüyor ilgin için Teşekkürler. clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tam anlamıyla on numara olmuş Cemil abi
        2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
        2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya

Selamlar Nail Kardeşim.

Yaklaşık 4000 yazı karakteri inceledim ve sonunda istediğini buldum. (tabiiki biraz üzerinde değişiklik yaparak) Umarım bu çalışma hoşuna gider. Arabanda da hoş görünür.
          Mail adresine de CorelDraw dosyası olarak gönderiyorum.

Aras'ın da gözlerinden öpüyorum.

Saygılarımla.

Abi süpersin...Emeğine ellerine gözlerine sağlık...

Yorum

Günaydın beyler,

17.03.2011 tarihinde 1 günlük yıllık izinli olduğum için sayfaya erişim olmamıştı.

Evet sticker oldukça güzel görünüyor.
            Burada herkesin bir emeği var onlara da ayrıca ben teşekkür ederim. Bunu hep beraberce "BİZ" oluşturduk. obaa Bunu "BEN" olarak kabul etmiyorum. Daha güzel çalışmalara inşallah..

Saygılarımla.
            Cemil abi mailini aldım...

Şimdi ben Apple kullanıyorum.

Görüntüleme programlarım Iphoto ve Aperture Pro

Çizim programım yok.

Benim programlar .cdr yi açmadı...

Aynı zamanda WIN 7 de kullanıyorum..

Hangi program açar şu anda en kolay...

Yorum

eğer çıktı alacaksan reklamcılar halleder abi. bende de corel yok, Cemil abinin attığı dosyayı direk reklamcıya götürüyorum
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                eğer çıktı alacaksan reklamcılar halleder abi. bende de corel yok, Cemil abinin attığı dosyayı direk reklamcıya götürüyorum

Tamamdır Çağrı...dediğin gibi yapıyım...

Yorum

Çağrı kardeşime aynen katılıyorum. Reklam işleriyle uğraşan firmalarda mutlaka bu program bulunmaktadır.

Ayrıca, Bilgisayarında "Adobe Illusrator" isimli bir vektörel çizim programına sahipsen "*.ai" formatı ile resim olarak görebilmen için de *.jpg" formatlarındaki dosyaları da mail adresine gönderiyorum.

Ayrıca jantını sürtmüşsün burdan geçmiş olsun dileklerimi de iletiyorum.
                  Saygılarımla.

Yorum

Çağrı kardeşime aynen katılıyorum. Reklam işleriyle uğraşan firmalarda mutlaka bu program bulunmaktadır.

Ayrıca, Bilgisayarında "Adobe Illusrator" isimli bir vektörel çizim programına sahipsen "*.ai" formatı ile resim olarak görebilmen için de *.jpg" formatlarındaki dosyaları da mail adresine gönderiyorum.

Ayrıca jantını sürtmüşsün burdan geçmiş olsun dileklerimi de iletiyorum.
                    Saygılarımla.
                    Tamamdır Cemil Abi...

jant problem değil hallederiz..yeterki gönüller bir olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Orjinal yazı sahibi: goday

Aslında yaptırabilirsek metalik parlak gümüş renginde kaliteli bir şeyler düşünüyoruz çünkü bu renk beyazda olmak üzere kendini belli ediyor bu konuda bilgisi olan varsa bizim lede temasa geçsin çünkü biz böyle bir işi ilk defa yapacağız ve doğru adresi bilmiyoruz

Bu arada Cemil abi Allah razı olsun senden bizlerin taleplerini hiç üşenmeden sıkılmadan keyif alarak yapman hem bizleri mutlu ediyor hemde mahçup duruma düşürüyor ilgin için Teşekkürler. clapclap
                      Ben teşekkür ederim. Daha nice çizimlere ....

Yorum

aslında bagaja yapıştırmayı düşünüyordum ama sığdıramadım
                        arka cama yapıştırıyım dedim, tam hizalarken elimden kaydı bir kısmı cama yapıştı, sağlam şekilde sökmek imkansız olduğu için yamukta olsa yapıştırdım
                        zaten denemelik olduğu için geri sökeceğim.

sizin arabalarda Turbo yazısının üstüne nasıl olur? bana ona göre ölçü verirmisiniz
                        mesela T harfi ile stickerın solunu hizalasak bagaj kapağının kenarına kadar kaç cm oluyor?
                        birde arka camınızın en üst kısmının genişliği ne kadar onu ölçebilirmisiniz, aşağıda Ufuk abinin arabanın fotosuna göre kabaca hizalama yaptımda, camın 5te2'si genişliği uygun olur sanırım

InsigniaTEAM

Yorum

selam millet ben topu attım viyanaya gittim,cok iyi adım,cok iyi fikir ve cok iyi calısma oldu yine sizlerle beraberim..
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Herkese günaydın.

Çağrı kardeşim sticker bayağı iyi duruyor, camlarda beyaz veya açık gri olursa daha iyi olacağını zannediyorum. Bu konuda senden bir alıntı yapıp resim üzerinde tatbik ettim.
                            Sonuç..

Yorum

Cemil Abi ve Admin kardeşim Çağrı nın yardımları ile merak ettiğim sticker ımı bugün yaptım.

Eğer beğenilirse bizim forumun stickerını üstüne yapıştırcam.Ben beğendim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                                Cemil Abi ve Admin kardeşim Çağrı nın yardımları ile merak ettiğim sticker ımı bugün yaptım.

Eğer beğenilirse bizim forumun stickerını üstüne yapıştırcam.Ben beğendim.

[
                                Güzel olmuş. Diğer stiker ile birlikte iyi durabilir.
                                2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

İşleniyor...
                                X