Cemil Abi nacizene bi fikrim var..
Bu sticker ı çok beğendim ben bilmiyorum belkide yazı karakterini beğendim...yazı karakterini kullanabilirmiyiz...Ne dersin abi...Tabi diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesinler...
Bu sticker ı çok beğendim ben bilmiyorum belkide yazı karakterini beğendim...yazı karakterini kullanabilirmiyiz...Ne dersin abi...Tabi diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesinler...
Bizler her fikre daima açığız Nail kardeşim.
Son çizimler Çağrı kardeşim tarafından reklamcıya verilmiş, örnek çıktı almak üzere…
Bilmen açısından, yapılan çizimde kullanılan “INSIGNIA” ibaresi zaten arabaların arka bagaj üzerinde yazan orijinal yazı karakteridir ki değiştirilmesi dahi teklif edilemez. “TEAM” ibaresi de kendine özgü bir tasarım olmuş ve böylece yeni bir tarz yaratılmıştır.
Ayrıca, önermiş olduğun resimdeki yazı karakteri de site yöneticisi ve diğer arkadaşların fikirlerine her zaman açıktır….
Ama ben bu yazı karakterini istiyorum dersen o yazı karakterini bulup sana özel bir şey yapabilirim. “INSIGNIA” ibaresi hariç tabiiki.
Bizler her fikre daima açığız Nail kardeşim.
Son çizimler Çağrı kardeşim tarafından reklamcıya verilmiş, örnek çıktı almak üzere…
Bilmen açısından, yapılan çizimde kullanılan “INSIGNIA” ibaresi zaten arabaların arka bagaj üzerinde yazan orijinal yazı karakteridir ki değiştirilmesi dahi teklif edilemez. “TEAM” ibaresi de kendine özgü bir tasarım olmuş ve böylece yeni bir tarz yaratılmıştır.
Ayrıca, önermiş olduğun resimdeki yazı karakteri de site yöneticisi ve diğer arkadaşların fikirlerine her zaman açıktır….
Ama ben bu yazı karakterini istiyorum dersen o yazı karakterini bulup sana özel bir şey yapabilirim. “INSIGNIA” ibaresi hariç tabiiki.
Herşeyden önce ARAS'ın gözlerinden oleyy oleyy oleyy çok çokk öpüyorum. Allah analı babalı büyütsün. Maşallah diyelim ve dilimizi ısıralım da nazar değmesin...
Fotodaki yazı karakterini inşallah bulabilirim ...
Cemil abi sen nesin böyle ..Maşallah okadar ugraş verdin forum için hakkını helal et abim
Helal olsun Ufuk kardeşim.
Az önce Nail kardeşimle yazışırken "yapılan çizimde kullanılan “INSIGNIA” ibaresi zaten arabaların arka bagaj üzerinde yazan orijinal yazı karakteridir ki değiştirilmesi dahi teklif edilemez." ifadesini yazmıştım. ANAYASA'nın 2. maddesi gibi olmuş yahu
deneme baskısı hazır. benim çok hoşuma gitti. eline sağlık Cemil abi
arabayı temizledikten sonra yapıştırırım, araç üzerinde de görebiliriz
anket bölümündeki renk oylamasına göre toplam adedin yarısını siyah yarısını beyaz yada 3de2 sini beyaz yaptıracağım
deneme baskısı hazır. benim çok hoşuma gitti. eline sağlık Cemil abi
arabayı temizledikten sonra yapıştırırım, araç üzerinde de görebiliriz
anket bölümündeki renk oylamasına göre toplam adedin yarısını siyah yarısını beyaz yada 3de2 sini beyaz yaptıracağım
Mükemmel olmuş Çağrı. Cemil abinin ellerine sağlık.
17.03.2011 tarihinde 1 günlük yıllık izinli olduğum için sayfaya erişim olmamıştı.
Evet sticker oldukça güzel görünüyor.
Burada herkesin bir emeği var onlara da ayrıca ben teşekkür ederim. Bunu hep beraberce "BİZ" oluşturduk. obaa Bunu "BEN" olarak kabul etmiyorum. Daha güzel çalışmalara inşallah..
Yaklaşık 4000 yazı karakteri inceledim ve sonunda istediğini buldum. (tabiiki biraz üzerinde değişiklik yaparak) Umarım bu çalışma hoşuna gider. Arabanda da hoş görünür.
Mail adresine de CorelDraw dosyası olarak gönderiyorum.
Yorum