Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insigniateam sticker..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insigniateam sticker..

Orjinal yazı sahibi: cagri
    şimdi geldim eve.
    öncelikle alüminyum folyo kesim olmadı. TEAM yazısındaki yatay çizgiler 1-2 mm kalınlığında oluyor, bu olmaz dediler. zaten olsa da hiçbirşey belli olmaz.
    Cemil abi zahmet olmazsa kalın yazı alternatifleri sunabilirsen, arabanın hatlarını da biraz daha kalınlaştırabilirsen çok memnun oluruz, tekrar folyo kesim yaptırabiliriz belki.

geriye renkli çıktı ve serigrafi baskı kalıyor.
    renkli çıktı, arabayı yıkatınca boyası silinir dedi. mecbur içten yapıştırmalı yapmamız lazım ama bu sefer de cam filmi problem oluyor.
    serigrafi baskı daha sağlıklı ama sticker etrafında dikdörtgen şeffaf kağıt olacak. çok önemli birşey değil ama yakından bakınca belli olur.
    mesela bu fotoda az buçuk belli oluyor

ayrıca bunun için de içten ve dıştan imkanımız var. renk konusunda da hem siyah hem beyaz yaptırabiliriz, araç rengine göre yapıştırırız.

Cemil abiden daha kalın yazı seçeneği gelirse karşılaştırıp duruma folyo-serigrafi kararı veririz.
    aksilik çıkmazsa yarın denemelik şeffaf kağıda renkli baskı alacağım. en azından nasıl gözüktüğüne bakarız
    Arabanın hatları genişletildi ve yazı daha belirgin ve 3 farklı tasarımla bir imaja büründü.
    Görüntü aşağıdaki gibi oldu. Ne dersiniz?

Saygılarımla.

Yorum

Uğur bey (İnsigniaT) benden Efemurat kardeşimin fotoshop da düzenlemiş olduğu bir resmi CorelDraw ortamında vektörel çizim haline getirmemi istemişti.

Fena da olmadı hani.. Bu tasarım da gayet hoş oldu ne dersiniz?

Saygılarımla..

Alternatif olarak da

Yorum

hocam eline sağlık bende şöyle bi düzeltme yaptım bu fotoda, arka lastik çizgisi biraz öndeydi, tampon çizgisi de iç teydi, biraz sağa kaydırdım, böyle sanırım daha belirgin oldu

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

5/6 logoya bayıldım süper
          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk_Can
            5/6 logoya bayıldım süper
            aynen katılıyorum abi bende tuttum bu logoları, 5-6 numaralı sitckerlar çok güzel olmuş cool

Yorum

özellikle bıçak deseni tamamen belli olması, hatlarının keskin olması çok güzel görünüyor.. zaten araçlarımızı stickerlarda gösterecek olan da ledler, coupe tavan yapısı ve bıçak deseni yazının resimin içinde olmaması daha iyi olmuş bence INSIGNIAteam logosu da rengiyle falan böyle çok iyi olmuş bence..

Yorum

Çağrı kardeşim kalın fontlar ile "TEAM" yazı karakterini çalışmamı istemişti

Bir kaç çalışma daha. Bir tanesi benim favorim..

Saygılarımla.

Yorum

hadi 7 numaraya yeni yazı karakteriyle ne dersiniz?

Yorum

Cemil Bey soyadınız bile insignia kelimesini içeriyor
                    Bence bu font ve karakterler çok iyi olmuş
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                      HAKLISINIZ.. Bu hiç düşünmemiş. TEBRİKLER ...Soyadımı "insigniakaya" olarak değiştirsem mi? rolleyes

Saygılarımla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                        Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                        HAKLISINIZ.. Bu hiç düşünmemiş. TEBRİKLER ...Soyadımı "insigniakaya" olarak değiştirsem mi? rolleyes

Saygılarımla.
                        Yakışır Cemil Bey size
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

abi o zaman son halinin de corel çıktısını gönderebilirsen sevinirim ihihi
                          ancak çizimin altından başka çizim de çıktı, bunun bir sebebi özelliği varmı? reklamcı alttakini siliyor çünkü

birde Insignia'cılardan ölçü alıyım, bende olmadığı için ölçemiyorum ihihi bence bagajda turbo yazısının altına yada üstüne güzel olur, oraya göre ölçü verebilirmisiniz bana
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            abi o zaman son halinin de corel çıktısını gönderebilirsen sevinirim ihihi
                            ancak çizimin altından başka çizim de çıktı, bunun bir sebebi özelliği varmı? reklamcı alttakini siliyor çünkü

birde Insignia'cılardan ölçü alıyım, bende olmadığı için ölçemiyorum ihihi bence bagajda turbo yazısının altına yada üstüne güzel olur, oraya göre ölçü verebilirmisiniz bana
                            Herkese GÜNAYDIN....

Son çalışmanın CorelDRAW dosyasını Efemurat kardeşimde istemiş mail adreslerinize gönderiyorum.

Ayrıca, çizimin altından tekrar çizimin çıkması benden kaynaklanıyor. O kadar çok sayfada işlem yapılıyor ki (beyaz&siyah çalışma olmak üzere) kopyalama&yapıştırma esnasında bir üst veya alt çizimi silmeyi unutuyorum. maad maad maad

Yaşlılık işte, rolleyes numaralı gözlüklerim uzak -3,5 yakın gözlüklerde uzakla ters orantılı, gerisi malum yaşlılık dedik ya kusura bakmayın ..

Saygı ve sevgilerimle kazasız, belasız mutlu günler dilerim.

Yorum

güzel ama çizgiler biraz kalın görünüyor. bu da aracın gerçekteki asil duruşunu yok etmiş tombul bir raç görünümü vermiş. (aklımdakileri yazıya dökemedim sanırım)

Yorum

Son derece sportif ve atak bir goruntu olmuş. Tebrik ederim.
                                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                                X