Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insigniateam sticker..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insigniateam sticker..

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Kullanıldığı yere göre değişir bence
    oda doğru abi. bizim bagajın alt kısmı düz olduğu için güzel olur ama Insignia'nın bagajı V şeklinde

adres küçük şekilde

InsigniaTEAM

Yorum

Bence www adresi olmasın karmaşıklıktan başka birşey olmaz araçta okunmaz bile sadece dururken okunur merak eden zaten google yazar InsigniaTeam nedir diye gizli olan merak edilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya

İyi akşamlar. Corel dosyasını e-mail adresine gönderdim.

Ben birazdan çıkıyorum.

Yarın görüşürüz....

Saygılarımla
        teşekkürler abi
        InsigniaTEAM

Yorum

en alttaki daha okunaklı oldu sanki
          InsigniaTEAM

Yorum

site adresinin harfleri ayrı ayrı çok dağınık görünüyor, ilk bakışta karmaşık görünüyor, birleşik olsa nasıl olur acaba?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drwaverunner
              Daha önce paylaşacağımı söylediğim fotoğraflar elime ulaştı.

Bu baskı folyo gibi değil, seffaf yüzeye boya uygulaması (Serigrafi) şeklinde yapıldı.

2 farklı boyut uygulaması da gözükmekte:

Ayrıca fotoğraflarda gözüken araçta 1 no cam filmi var. Ona rağmen gayet belirgin.

Hüsnü abi çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık sadece iki adet var değilmi abi? hem kelebek cam için hemde arka cam için ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                Hüsnü abi çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık sadece iki adet var değilmi abi? hem kelebek cam için hemde arka cam için ..
                Teşekkürler Efemurattcığım. 2 adet var dediğin gibi. Kelebek camı için küçük boyut, arka cam için büyük boyut. İsteyen istediğini yapıştırsın dedik.

Sizinki de güzel oldu

Yorum

abi New Astra sahibi arkadaşım var Malatya da, ama işleri nedeniyle Elazığ a gidip geldiğinden pek görüşemiyoruz.. onunla konuşup dilediği takdirde onun aracı için de sticker almak istiyorum senden gerçekten güzel olmuş, maşallah abi emeğine sağlık

ben arkadaşımla konuştuktan sonra PM den msj atarım abi.. saygılarımla

Yorum

Çalışmalar çok güzel olmuş bastırılırsa falan bir miktar da ben alırım
                    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

çalışmalar harika, uygulamaya ne zaman geçilcek....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                        birazdan örnek bastırmaya gidiyorum işleri yoğun değilse bu akşam çıktısını alırım inşallah
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                          birazdan örnek bastırmaya gidiyorum işleri yoğun değilse bu akşam çıktısını alırım inşallah

hadi hayırlısı bakalım, bizim elimize ne zaman geçer çağrı ?

Yorum

bilmiyorum bir tane bastırıyım foto çeker eklerim ona göre iyimi kötümü karar verir bastırırız
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Bence www adresi olmasın karmaşıklıktan başka birşey olmaz araçta okunmaz bile sadece dururken okunur merak eden zaten google yazar InsigniaTeam nedir diye gizli olan merak edilir
                              Bence de adresi yazmaya gerek yok, bir de yazı beyaz mı olacak siyah mı acaba? Astra'daki beyaz olan pek belirgin durmamış sanki

Yorum

şimdi geldim eve.
                                öncelikle alüminyum folyo kesim olmadı. TEAM yazısındaki yatay çizgiler 1-2 mm kalınlığında oluyor, bu olmaz dediler. zaten olsa da hiçbirşey belli olmaz.
                                Cemil abi zahmet olmazsa kalın yazı alternatifleri sunabilirsen, arabanın hatlarını da biraz daha kalınlaştırabilirsen çok memnun oluruz, tekrar folyo kesim yaptırabiliriz belki.

geriye renkli çıktı ve serigrafi baskı kalıyor.
                                renkli çıktı, arabayı yıkatınca boyası silinir dedi. mecbur içten yapıştırmalı yapmamız lazım ama bu sefer de cam filmi problem oluyor.
                                serigrafi baskı daha sağlıklı ama sticker etrafında dikdörtgen şeffaf kağıt olacak. çok önemli birşey değil ama yakından bakınca belli olur.
                                mesela bu fotoda az buçuk belli oluyor

ayrıca bunun için de içten ve dıştan imkanımız var. renk konusunda da hem siyah hem beyaz yaptırabiliriz, araç rengine göre yapıştırırız.

Cemil abiden daha kalın yazı seçeneği gelirse karşılaştırıp duruma folyo-serigrafi kararı veririz.
                                aksilik çıkmazsa yarın denemelik şeffaf kağıda renkli baskı alacağım. en azından nasıl gözüktüğüne bakarız
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X