Sticker konusunda yeni yakın kendi forumumuz için uğraş verdik, bastırdık ve bir aksilik olmaz ise yarın arkadaşlar teslim alacaklar dağıtıma başlayacağız.
Çalışmalarınızı da takip ettim emeği geçenlerin ellerine sağlık fakat bu baskı işlerinde bazı noktalara dikattinizi çekmek istiyorum:
Forum sayfalarında arka fonu siyah yapıp da beyaz çizgilerle yapılan çalışmaları izlediğimizde beyaz kendini oldukça güzel gösteriyor. Beyaz çizgi kalınlığı ince olsa bile arka fon siyah olduğu için net gözüküyor. Fakat araca arka fon siyah olmadan yapıştırmanız durumunda belirginliğine dikkat edilmeli diye düşünüyorum.
Bir diğer husus da yapışmanın içten mi dıştan mı olacağı ile ilgili. İçten yapışacak olması logonun daha uzun ömürlü olmasını sağlayacaktır. İçten yapışmada ise neon renk uygulaması ile ilgili bazı uygulama zorlukları yaşadık. Sizdeki turuncu renk sorun çıkarmayacaktır diye düşünüyorum.
Son konu da yapılan görsel tasarımın monoblok olmasının yapıştırma sırasında kolaylık sağlaması. Yapıştırma sırasında çizgilerin birbirleri ile bağının olması yapıştırma işlemi sırasında kolaylık sağlıyor. Lastiklerin, far detaylarının ve kapıdaki bıçak simgesinin ayrı birer küçük parça olması uygulama sırasında zorluk çıkarabilir. Bu hususu da dikkate alın derim.
Toptan basıma geçmeden farklı alternatiflerden 1'er adet alıp araçlara uygulayıp son kararı vermek faydalı olacaktır çünkü bazen ekrandan çok beğenilen model aracın camında kendini çok göstermiyor.
Bu yazdıklarımı zaten biliyorsunuz ama gene de madem bu kadar emek veriliyor yazmak istedim
abi biz bu konuyu henüz sonuçlandırmayalım, bakalım senden daha neler çıkacak pray
ters daha iyi olmuş aslında, bagajda turbo yazısının oraya yapıştırmalık olmuş tam eline sağlık abi
abi biz bu konuyu henüz sonuçlandırmayalım, bakalım senden daha neler çıkacak pray
ters daha iyi olmuş aslında, bagajda turbo yazısının oraya yapıştırmalık olmuş tam eline sağlık abi
Orjinal yazı sahibi: cagri
Bu gece biraz daha beynimizi kurcalayalım bakalım daha neler çıkacak kimbilir.....
Yorum