Acaba üste araba ve web adresi olan hemen altına değilde camın bittiği yöne aşağıya yapıştırılsa nasıl dururdu alala
aslında onuda düşündüm ama aşağıda pek görünmez diye düşündüm, ama yanlışta düşünmüş olabilrim
başka arkadaşlarda uygulamayı o şekilde yaparlarsa hangisi daha iyi ise karar verip ona göre şekil birliği olması açısından gerekirse bende değiştirip aşağı alabilirim..
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Kardeş ben Çağrı'dan bu stickerın digital correl çizimlerini alıp digital baskı yapan (tabelacı) dediğimiz yerlerde bastırıp yapıştırdım.
Toplam 7-8 tl ye hallediyorlar..
Kardeş ben Çağrı'dan bu stickerın digital correl çizimlerini alıp digital baskı yapan (tabelacı) dediğimiz yerlerde bastırıp yapıştırdım.
Bir abilik yapıp Opc Gününde getirde hediye et kardeşine.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bir abilik yapıp Opc Gününde getirde hediye et kardeşine.
olur tabi neden olmasın, benimkinde de bozulmalar var zaten, üstteki insignia silueti tavan kaplama yapılırken kazaya uğradı
ahmet çok güzel olmuş biz şimdi tabelacıya gitsek hangi dosya yada görüntüyü nasıl bastırırz yada bunun için gerekli bilgi konusu açıldımı tabelacı bakıp sorunsuzca aynısını çıkarsın ?
digital ortamda corel dosyası var elimde isterseniz mail atabilirim. Özelden mail adresinizi verin.. Tabelacının sorunsuz şekilde hazırlayacağı şekildede ne yapılması gerektiğinin tarifini veririm
Yorum