Cemil abi merhaba, aşağıdaki TEAM yazı karakterinin adı nedir?
Günaydın Çağrı kardeşim. İş yoğunluğu nedeniyle form sayfasına erişimim olmadı.
Yazı karakterini, biraz uzattık, genişlettik, şişmanlattık, kestik, biçtik kısacası "MODİFİYE" ettik yazı fontundan bir eser kalmadı ama, ismi "HandelGothic BT" yazı karakteri
Yazı karakterini, biraz uzattık, genişlettik, şişmanlattık, kestik, biçtik kısacası "MODİFİYE" ettik yazı fontundan bir eser kalmadı ama, ismi "HandelGothic BT" yazı karakteri
çok teşekkür ederim abi. orjinalini görüyümde belki bende uydurabilirim diye baktım ama bu font bedava yok internette ihihi
en iyisi sen bana bu logoyu bayağı büyük çözünürlükte iletebilirsen, ben kullanacağım yerlere göre küçültüp kullanırım. her seferinde seni rahatsız etmeyim, olur mu?
Orjinal yazı sahibi: cagri
çok teşekkür ederim abi. orjinalini görüyümde belki bende uydurabilirim diye baktım ama bu font bedava yok internette ihihi
en iyisi sen bana bu logoyu bayağı büyük çözünürlükte iletebilirsen, ben kullanacağım yerlere göre küçültüp kullanırım. her seferinde seni rahatsız etmeyim, olur mu?
Rahatsız etmek mi? O ne demek Çağrı?
"e-mail" sunucularının imkanları doğrultusunda veri transferi yapabileceğimiz ve senin istediğin çözünürlükte logo çalışmasını gönderebilirim.
Şimdilik Photoshop (*.psd) formatında 600 dpi çözünürlükte 10000x3278 pixels (42,4x13,9 cm boyutlarında) ve jpeg formatında 600 dpi çözünürlükte 10000x3278 pixels (42,4x13,9 cm boyutlarında) olmak üzere 2 ayrı dosyayı mail adresine gönderiyorum. Daha büyük çözünürlük ve/veya boyutta istersen haberim olsun.
çok sağol abi ya, buluşma fotolarının üstüne bendeki küçük logoyu büyüterek basmıştım, doğal olarak çözünürlüğü bozuldu tabi, bu gönderdiğin iyi oldu ihihi ellerine sağlık
çok sağol abi ya, buluşma fotolarının üstüne bendeki küçük logoyu büyüterek basmıştım, doğal olarak çözünürlüğü bozuldu tabi, bu gönderdiğin iyi oldu ihihi ellerine sağlık
bilmiyorum ama bu işten bahsedildimi gecen hafta bi clup ün üyeleri boludaydı araçlarında cama takılı filamalar gördüm bizlerde buluşma yapılacagı zaman bu sticker arabalara takamazmıyız
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yorum