Boyutunu biraz düşürdüm ve form sayfasına eklemesi için tekrar Efe kardeşimin mail adresine gönderdim.
(sende olmasan EFE biz napıcaz..yahu... Kan ter içinde kaldım çok terledim. TEKRAR TEŞEKKÜRLER)
Valla Farklı bir tasarım olmuş aslında bu tür yetenekleri olan arakadaşlarımızında önerisi var ise ve bizimle paylaşırlarsa seviniriz çünkü yeni logoya ihtiyacımız var.
Şimdiden teşekkürler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Team E' si ortadaki çizgi ekleyebilrmisiniz bir de o versiyonu görelim. Team'in renkli olması çok iyi fikir. Tebrikler. Başka hüner göstermek isteyenleri de bekleriz
muhahaTeam E' si ortadaki çizgi ekleyebilrmisiniz bir de o versiyonu görelim. Team'in renkli olması çok iyi fikir. Tebrikler. Başka hüner göstermek isteyenleri de bekleriz
abi güzel ama bunu araça yapıştımak güç olur taban siyah olursa benim fikrim opelsizasla astracıların stikırına bayıldım Hüsnü beyin izni olursa İnsignia olarak tasarlattıralım ve acil bir şekilde araçlarımıza uygulayalım
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
abi güzel ama bunu araça yapıştımak güç olur taban siyah olursa benim fikrim opelsizasla astracıların stikırına bayıldım Hüsnü beyin izni olursa İnsignia olarak tasarlattıralım ve acil bir şekilde araçlarımıza uygulayalım
Ufuk bey dediğiniz sticker'e bana gönderirseniz sevinirim. Bulamadım..
Yorum