Trafik kazası geçirdiğiden aranızdan biraz ayrı kaldım. Organizasyonlarda bende görev alabilirim. Bu arada trafik kazası insignia ile olmadı. Araç dışı trafik kazası--yaya olarak.
Geçmiş olsun..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Trafik kazası geçirdiğiden aranızdan biraz ayrı kaldım. Organizasyonlarda bende görev alabilirim. Bu arada trafik kazası insignia ile olmadı. Araç dışı trafik kazası--yaya olarak.
geçmiş olsun
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
düzce adapazarı ereğli ücgenine ben varım(istanbul ankara tam ortası bakın düzce :-)
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Mehmet Abi Merhaba;
Kaza araç dışı talihsiz bir kaza. Karlı bir günde araç altında kaldım maalesef...
Şu an iyi sayılırım. 6 hafta oldu. Göğüs kemiği (sternum) kırığı, sağ ve solda çoklu kaburga kırıkları, sağ omuz ve sol dizde bağ kopmaları.
En son dizim kaldı. Ameliyat iyi geçti.
Sol dizime kadavradan bağ transferi yapıldı. ( Artık fransız olduk )
Maalesef insignia kullanamıyorum. Çok özledim.
Otomatik vites olması şimdi çok iyi olurdu...
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Isa hocam gecmis olsun.
Umarim ciddi bir kaza degildir.
Vallahi başında basit dediniz ancak bay birşeyler olmuş.Ama bir sağlık çalışanı olarak geçirdiğiniz operasyonlardan sonra iyileşeceğinize eminim.Gerçekten bunula geçmiş olsun....
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Büyük geçmiş olsun.En kısa sürede eski sağlınıza ulaşmanız dileğiyle
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yorum