Kurban bayramımızın 3. ve 4. günü Erhan abinin memleketine (Kastamonu,Şenpazar ilçesi Salman Köyü) misafir olarak gittik , sağolsun bizim için ilçenin kaymakamı ve belediye başkanıyla beraber güzel bir program hazırlamışlar , kalacak yer , dağ taş gezmek için pikap , yemekler falan derken kendimizi krallar gibi hissettirdiler...tekrardan çok teşekkür ediyorum ben ve arkadaşlarım adına..dönüş yolunda da Erhan abinin ailesi ve biz iki araç olarak beraber döndük , ihtiyaç ve yemek molalarında hep beraberdik , Ersin'in navigasyon yetenekleri sayesinde tem'in korkunç trafiğine pek yakalanmadan aralardan derelerden kaça kaça istanbul'a vardık
tabiki gezimizin temel amacı da ilçenin en güzide mekanlarını fotoğraflayıp tanıtım için katkıda bulunmaktı , elimizden geldiği kadarıyla en güzel kareleri yakalamaya çalıştık , şimdide sizi fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum..
tabiki gezimizin temel amacı da ilçenin en güzide mekanlarını fotoğraflayıp tanıtım için katkıda bulunmaktı , elimizden geldiği kadarıyla en güzel kareleri yakalamaya çalıştık , şimdide sizi fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum..
Yorum