anamurda araç sayısı eskiye nazaran artık daha fazla Çağrı abi.en azından apollonun caddesi çok yoğun yollar düzgün olduğu için 70-80 km hızla gidiyorlar ve sık sık bu caddede kazalar oluyor.Biz ordayken mobiletli bir genç tilkiye çarptı.motorsiklet sayısı çok fazla.Bence de gençeler için pek yapacak birşey yok ama yaşlılar için ideal(sürekli orda yaşanacaksa) fakat kısa süreli tatiller için biçilmiş kaftan.Plajı yok demişsiniz Türkiye deki sayılı temiz denizine ve plajına sahip diyebilirim.
dönüşte son kasa X5 ci bir arkadaşı fena üzdük Afyonda. Giderken 150-160 km/s civarı seyrettik genelde.1 depo ile yaklaşık 540 km yaptık.Dönüşte 640 km bazen 90-100 civarı sayrettik çünkü.Eve geldiğimizde yol bilgisayarında ortalama tüketim 10.2 yazıyordu.Heryerde olduğu gibi anamurda da tüm gözler üstümüzdeydi ondandır ki yıkamıca da tamponu çizdim biraz
hmm.Güzel ama bir yerde aklıma soru takıldı.Yani bu askeri kamplar iyi güzel hoşta hizmet 0'ya . Yani ben iyisine denk gelmedim en iyilerine de gittim ama yani olmuyo.Sonuçta orda çalışanlar asker ve özeldeki gibi hizmet olmuyo.Ama fiyatlar süper ona dicek bişey yok.Nese konunun yeri bura değil öle aklıma geldi diyim dedim
biz de öyle süper hizmet beklemiyorduk zaten sıcakta denize bile giremiyorlar mehmetcikler.Anamurdaki en iyi plaj kamp plajı.Yemeklerde restorantı aratmayacak kadar güzel ve lezzetliydi.
güya bende Anamur'u insignia camiasına tanıtma rolü biçmiştim kendi kendime,bakıyorum da ahali benden iyi biliyor benim memleketimidediğiniz gibi bakir ve sessiz bir yer anamur,fazlaca hareket arayanlara göre değil.bakir kalmasının sebebi de ulaşımın zorluğu, benim hastası olduğum o virajlı yolları gerçi ben o yolları vaktiyle reno 12 lerle tepmeye alıştığım için,insigniayla otoban gibi geliyor orası ayrıAnamur'da şu anda bir tane insignia var(audi a6,mercedes e320,bmw 520,volvo awd v.b.en az iki tane mevcut)ve anamurda tek olma özelliği olan başka bir marka-model yok.bu taraflara gelen olursa haberleşelim,bi süreliğine de olsa çoğaltalım anamurda insignia sayısını
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum