Güzel bir paylaşım. Resimlerle de tam olur Bundan sonra isnigniadan başka bir araca binince çok garipsersiniz. Boyle uzun bir seyahatten sonra iyiden iyiye araca bağlanmışsıznızdır.
askeriye deki pizza gibisini hiçbiryerde yemedim.En popüler pizza firmalarından daha iyi yapıyolar.mesela dominosun hamuru odun gibi askeriyeninki pamuk gibi.bizde hergün magnum yedik.Yemek yerken çatlamaktan korktum
kampta her türlü hizmet var.Kuaför kondüsyon salonu kütüphane disco yemekhane kafe pastane çay bahçeleri
vs vs.
Süpper bu paylaşım harika olmuş. Cidden Türkiyedeki tarihi yerlerin bolluğu başka bir yerde bulunamaz bence.
Küçük bir not. Insignia ile birlkte bazı mekanları çekmeyi ihmal etmeyelim
Taril mevsimini Ramazanla birlikte baya kapatmış olacağız. Uylermizden en güzel fotolarını bizimle paylaşmasını istiyorum.
Olmazsa sonunda en sanatsal fotoyu şampiyon ilan ederiz
Bir de orduevlerinde ucuzluktan bahsetmişken. Şu cumleler yazı olarak elimden döküldü.
Yürdumuzun güvenliğine önem veren, gerektiğinde hayatlarını feda eden veya etmeye hazır olan, vatandaşlarımıza saygı ve Koruma bilinci ile yetişen ve yetişmiş komutlanlarımız hiç eksik olmasın...... Onlara magnumlar değil dağlar bile ücretsiz olmalıdır.
Zevkler tartısılmaz ama Anamurun neresini begendiniz anlamadım.50 yaşı üstler için güzel olabilir çünki acaip sessiz bi yer.tam kafa dinlemelik.Gençlere hitap eden bi yanı olmadığı düsüncesindeyim.1-2 bar var onlarada bar demeye bin şahit ister.Adam gibi plajı bile yok :S 2 sene önce gittim pek begenmedim.Tatil için Didim&çeşme 1 numara.Bu arada 50 kurus fazla verir dondurmamı dışarda yer o askeriyenin içine yinede girmem.Farklı dünya farklı KİŞİLİKLER :@
benim bildiğim tatil dinlenmek, kafa dinlemek içindir
bardı, diskoydu felan her şehirde var zaten.
Anamur'da otomobil yok denecek kadar az,
motor sesi, egzoz dumanı yok,
aile için rahat yer, 5-10 tane sap'ın bir araya gelip farklı amaçlar için gittiği tatil mekanları gibi değil, çok nezih,
temiz denizi var, sitenin 10-30 havuzu var,
blokların altındaki sadece kolonların olduğu boşlukları biliyorsundur, orada tüm site yemek yediğimiz oldu, çatıda mangal yaptığımız oldu,
5 yıldızlı otel olsa o kadar keyifli geçmezdi o tatil bence.
zevk meselesi, her genç bir değil işte
Askeriye işletmelerinin görünürde normal mekanlardan hiçbir farkı yok,
zaten personelde çok farklı, özel sektörden öyle bir hizmet beklenemez.
en çok dikkatimi çeken de, biz 4 kişi kaldırımdan yürüyoruz, karşımızdan bir topluluk geliyordu (askere gitmediğim için onlara ne dendiğini bilmiyorum ihihi)
tüm ekip 20-25 kişi henüz bize yaklaşmadan kaldırımdan yola inip yanımızdan geçtikten sonra tekrar kaldırıma çıktılar.
Yorum