Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir C 180 kac defa gecilir :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bir C 180 kac defa gecilir

Orjinal yazı sahibi: murat uyma
    hakan kardeş bende araban 1.4 sanıp bi ara gururlandım taaki utku abi 1.6 olup benibu rüyadan uyandırana kadar...bende geçen gün aynıotobanda çeşmeden izmir karşıyakaya dönerken bi c4 beni tahrikleyince güzel bir ders verdim 1.4 ile dalga geçer gibi geçip sağa çekiyordum durmadan ama benzinin ışığının yandığını görünce bastımkalayı o terbiyesize ne güzel 90-100 cruse ile takılıyodum oysaki haha
    Murat kardesim
    Bizim Yigit ile bol bol karsilastirma yapiyoruz
    1.4 un ilk
    Gaz tepkisi cok iyi
    Kalkista bariz fark yok
    150 den sonra fark ortaya cikiyor
    Bir 230 den sonra hic sansi kalmiyor

Ha yakit umetimine hayranim o ayri

Yorum

aynen hakan abi sakin kullanımda gerçekten iyi yakıt ekonomisi sunuyor 1.4 t ama benzine her gün zamyapıyor acımasızlar...doya doya şöyle bir çığırtamıyoruz motorları

Yorum

Murat kardeşim ben aştım o knuyu ve arabamın keyfine varıyorum...dün bir önceki kasa dizel passatın biri yokuş ykarı kıllık yaptı....ne yapayım dizelin avantajı ve bnim patinaj dezavantajımla ve de önden yürümesiyle biraz yürüdü sen misn bunu yapan bir 100 m sonra sağa yanaştı yavaşladı yol verdi...Sonra da baktı bu ne diye....Bu arad 4 egsozu gören bazı arkadaşlar hiç kasmıyor bazıları haydi diye gaza geliyor...tabii bu arada 25 litre yakmışımdır muahahahahahahah muhaha muhaha muhaha

Yorum

utku abi bende chip tuning uygulaması ve 4 egsoz olayına girmek istyrm aracında çok tatlı duruyor .maaşallah...

Yorum

teşekkür eidyorum....Burda olsan hemen hallederdik de İzmir de bir araştırmak lazım..

Yorum

yok yok burdada var o işin ustaları ama ekonomiyi bayağı zorladm zaten biraz durulmam lazım...malum 5 ayda 7250 kmyaptım az değil direk cebe yansıyor...

Yorum

Hakan kardeşim yine macera dolu bir yolculuk, akıcı bir anlatım... gerçekten okurken insanın adrenali üst seviyeye çıkıyor.

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                heheh süper oldu okurken kendimi kaptırdım dünyadan, hiçbir şeyi düşünmedim, kendim yapmış gibi okuyunca bedavadan o zevki yaşadım benzine para vermeden))
                İlahi Gökhan kardeşim sen bi ömürsün ihihi

Yorum

Her c180, passat ve jetta; İnsignia'nın Turbo sesini tadacak... okadar... haha

Yorum

haha koptum bora ...

Yorum

Bu lafın üzerine başka birşey denmez Bora kardeşim...

Yorum

Roman gibi olmuş ama harika... Tebrikler...

Yorum

hakan abı masallah guzel kapısmalar olmus ızmırın nerelerınde kapıstınız bunları aman dıkkat buca otobanında gecende cok kotu kaza oldu 3 araba arkamızda transıt duz yolda gıderken once barıyerlere sonra daga cıkıp sonra yan taklalar seklınde attı gece 12.30 tu resmen kendımı oyun oynuyom zannettım okadar tuhaf oldu gercektende aman dıkkat abı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                            heheh süper oldu okurken kendimi kaptırdım dünyadan, hiçbir şeyi düşünmedim, kendim yapmış gibi okuyunca bedavadan o zevki yaşadım benzine para vermeden))
                            hayatin beles
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                              hakan abı masallah guzel kapısmalar olmus ızmırın nerelerınde kapıstınız bunları aman dıkkat buca otobanında gecende cok kotu kaza oldu 3 araba arkamızda transıt duz yolda gıderken once barıyerlere sonra daga cıkıp sonra yan taklalar seklınde attı gece 12.30 tu resmen kendımı oyun oynuyom zannettım okadar tuhaf oldu gercektende aman dıkkat abı
                              Emre kardesim
                              A5 ile Buca ayrimina gelmeden ayrildik
                              Merso ile cesme otoyolunda takildik
                              Dedigin gibi biraz abarttik ve ozellikle
                              Merso'nun 230+ hizla saga virajda sola kayisini aynada izlemek hos olmadi
                              Ben de flexride opsiyonunu almadigim icin bir kez daha pismanim
                              Ama herseyde hayir var
                              Eger o viraja dip gaz girseydim
                              Su an merso cok daha fazla problem yasamis olurdu

Yorum

dizi film gibi anlatmışsın
                                Bir solukta okudum henüz almadığım insignia la yaşamış kadar oldum
                                sağ ol
                                insignia 1,6 T Siyah

Yorum

İşleniyor...
                                X