kastamonu-trabzon-gümüşhane arası keyifli bir yolculuk yaptım.her sene standart memleket gezileri.3 kişi +bagaj full(normal bir doluluk değil 2 arabanın bagajına sığacak kadar dolu şehir içi+uzun yol toplamda 4300 km ortalama 7.7 klima full açık tabiki.virajlarda çok iyiydi beklemediğim kadar .cruse control çok rahat gerçekten .gümüşhane dönüşü 7.2 ortalama ile geldim . ortalama hız 127 idi. genelde 130+ otobanda ise 150-200 arası geldim.birkaç vw ile kapışmalar oldu 2 tane tdı jetta 2 tane tsı passat. sanırım 122likti passatlar pek dayanamadılar jettaları söylemiyorum bile. çok güzel resimlerr var ekleyeceğim onlarıda. herkese iyi forumlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 turbo uzun yol izlenimleri
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 turbo uzun yol izlenimleri
Orjinal yazı sahibi: FacomXSağ salim geldiğine sevindim
Hoşgeldin diyelimOrjinal yazı sahibi: tozseHoş geldin yine hızlı kullanmışsın.2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_hosgeldın emre2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55emre hoş geldin...
emrenin perşembe buluşacaklar için bi süprizi varmış bilgilerinize)))2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_Orjinal yazı sahibi: emre2929Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_hosgeldın emre2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg05Değerler çok güzel. ALLAH nazardan saklasın.2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: faysalSağ salim yolculuğunu tamamlamana sevindim. İstanbulda görüşmek üzere emre kardeşim.2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
Yorum