Utku Hocam kopardin yine
Foto bulursam koyayim
Rocco dan sonra
Mustafa Kardesim bugun yurtdisindan aldigim İPad vergisini oderken
Aradan bana da odenmemis ceza caktilar
İtiraz edecez bakalim
Utku Hocam kopardin yine
Foto bulursam koyayim
Rocco dan sonra
İtiraz edecez bakalim
Ceza nerede ve neden yemişsin Hakanım ...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Utku Hocam kopardin yine
Foto bulursam koyayim
Rocco dan sonra
İtiraz edecez bakalim
Ceza nerede ve neden yemişsin Hakanım ...
Aciklama yok
Plakayi animsamiyorum
Tam bir mualla
Ogrenip bilgi verecegim
140 ile yol çekilmiyor nedir ya , ne basmayı düşünüyordun abi 300 mü ihihi haha haha
Valla komiğime gitti , uzun yolda babam 120-130 gider , nadiren 140-150'e çıkar. Sen gelmiş 140 la yol çekilmiyor diyorsun. Tamam bu insignia İnsignia olmasına ama , uçak değil yani ihihi Jet kiralayalım sana en iyisi haha haha
Alınmıyorsun değil mi abi şaka yapıyorum
Bu arada Dyno Verilerini çok merak ediyorum.
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
140 ile yol çekilmiyor nedir ya , ne basmayı düşünüyordun abi 300 mü ihihi haha haha
Valla komiğime gitti , uzun yolda babam 120-130 gider , nadiren 140-150'e çıkar. Sen gelmiş 140 la yol çekilmiyor diyorsun. Tamam bu insignia İnsignia olmasına ama , uçak değil yani ihihi Jet kiralayalım sana en iyisi haha haha
Alınmıyorsun değil mi abi şaka yapıyorum
Bu arada Dyno Verilerini çok merak ediyorum.
alınmıyorum ama 140 alıskın degılız fatıh badur ıyı bılır
sen arabayı hep boyle 140 la sürersen merak etme hıc sorun olmaz hatta bu zamana kadarda hep 140 la kullansaydın zaten hıc sorun olmazdı ee ne anladım ben bu ımmm seyy isten
sen arabayı hep boyle 140 la sürersen merak etme hıc sorun olmaz hatta bu zamana kadarda hep 140 la kullansaydın zaten hıc sorun olmazdı ee ne anladım ben bu ımmm seyy isten
Yorum