Geçenlerde söke-bağarası yolu var bizim burada. ortalama 80 km hızla 15-20 dakikada geldiğim evime İnsigniam ile tam 6 dakikada ulaştım yolun bir kısmı uzun bir düzlük ve bir kısmı 2 köyün içersinden geçiyor ve virajlı bir kısmıda yüksek köprülerden oluşuyor..Ben bu düzlükte tam 200 km hızı gördüm(Fazlasınıda görebilirdim inanıyorum ama gerek yol şartları, gerek rüzgarın etkisi engel oldu) Önümdeki araçların hepsini teker teker solluyordum. Bir tanesine denk geldim ki yavaşlamak zorunda kaldım.Karşıdan gelen vardı, geçemedim. Sonrasında yine aynı tempo ile devam yola 3-4 tane köprü var hepsinden 80-90 ile geçtim Benim diyen araba ile o hızda geçsem tamponu orda bırakırdı. Önüme çıkan traktör, kamyon ve yolu ortalayıp gelen dengesizler yüzünden ara ara yavaşlamak zorunda kalsamda sürekli tapa gazdaydım. İnsignia ile 100'le girdiğim virajlara normal araçlarla girsem kesinlikle ya yan vererek çıkardım, ya kendimi bi duvarda bulurdum. Ama arabam beni hiç yormadan, zorlamadan o virajlardan çıkardı 100 ile girip 60'la çıktık Yolda salak ettiğim sürücülerde cabası Onlar önlerinde ki aracı geçiyim mi geçmiyim mi derken ben yanlarından kuğu gibi süzülüp geçerken ne olduklarını anlamadılar haha
İyi ki böyle bir aletin sahibi olduğum için mutluyum, huzurluyum
İyi ki böyle bir aletin sahibi olduğum için mutluyum, huzurluyum
Yorum