Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nasıl da özlemişim esmerimi :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Nasıl da özlemişim esmerimi :)

abilerim ve kardeşlerim, 1 aydan uzun süre ayrılıktan sonra eve döndüm evimizde çok şey değişmiş (yeni mobilyalar, halılar vs vs...) ama hiçbirisi benim ilgimi kapının önünde uykuda olan esmer güzeli kadar cezbedemedi havanın akşamüstüne doğru serinlemesinden sonra kaptım esmer güzelimin anahtarını çıktım turlamaya... tabii cumartesi günü olduğu için çeşme bir hayli kalabalıktı ferrari, porsche, bmw z4'ler, amg'ler etrafta fing atarken ben esmer güzelimle yavaş ve müzikli bir şekilde ilerliyordum. sağ ayağımın altındaki gücü gerek trafik yüzünden, gerekse radar tehlikesi yüzünden dizginlemeye çalıştığım halde, her gördüğüm 5 metrelik boşluğa doğru makas atmama engel olamadım tabii etraftaki arabalar pek sallamıyordu, aslında ben de işin aslı sallamalarını pek istemedim, çünkü esmer güzelim onlarla aşık atacak kadar iyi değildi maalesef makaslarıma ancak palio jetta tarzı araçlar takılıyor, onlar da 2 dk sonra dikiz aynasında bir mazi oluyorlardı, derken m paket f10 kasa bir 530 d'ye çatmışım makaslarımdan birinde fark etmeden, ama dişime göre bir rakip olduğunu düşündüğüm için ben de onu kızdıracak hareketlere devam ettim kalabalık trafikte bu, benden önce bulduğu boşluğa girerken, ben de arkasından kopmama mücadelesine giriştim, ama adamın usta şoför olduğu su götürmez gerçekti, 2 tonluk arabayla her makasında adeta ''drift show'' yaparak benim de gözlerime güzel bir ziyafet çektirdi, bende (maalesef ki) önden çeker esmerimle, 4 teker kaya kaya arkasından kopmama mücadelesine girdim, başarılı da oldum büyük ihtimal benim de arkamdan izleyenlere güzel bir show yaşattığıma eminim ikimizinde 1.6 tonun üzerindeki araçları virajlarda akıl almaz bi ''G'' kuvvetiyle, girdiğimiz çizginin 5 metre dışında virajı tamamlamamıza neden oluyordu virajlara aynı hızda girmemize rağmen, bmw'nin kuyruğundan ayrılmayan esmerimi bir kez daha takdir ediyorum adamın altındaki 300 bin tl'nin üzerindeki aracıyla aynı kalitede yol tutuşa sahip olmam beni aşırı derecede mutlu etti tabii düzlüklerde açılan fark (tabii abartılacak kadar değil, fakat fark bariz belli oluyor ) virajlarda ve makaslarda sıfıra iniyordu ve ikimiz de makas showlarımızı kesintisiz sürdürüyorduk gerçekten aracımla gurur duydum adamı izlemesi çok zevkliydi, ama ''izleyebilmek'' ise paha biçilemez bir şeydi sonuç olarak 530D'yi geçememiş olabilirim, inanıyorum ki burada geçebilecek abilerim ve kardeşlerim vardır, belki sorun bendedir bilmiyorum, fakat gerçekten adamın canını sıkmak, peşinden kopmamak, onu izleyebilmek güzel bir olaydı bu gösteri bana yaklaşık 80-90 liralık bir benzine mâl oldu, bir de hava çok sıcak olduğundan açık olan camlardan giren toz duman bayağı bir sıkıntı oldu, fakat bu özlemi gidermek, kesinlikle paha biçilemezdi artık sonlara doğru lastıklarin basit dönüşlerde bile ciyaklaması, yarışın şiddetinin, lastiklerin ne kadar ısındığının bir göstergesiydi sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim, saygılarımla...

Ynt: Nasıl da özlemişim esmerimi

Omerim supersin...Esas sen degil de o arkadas dusunsun b kadar para verip de 5 de bir fiyatina bir arac nasil oluyorda benle ayni hizla bu virajlara giriyor...Hem de bu arac. Bir spor araba degil......İste insignia bu ...Bu arada hic de sıkılmadan okudum seni de basarili surusunden dolayi tebrik ediyorum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Omerim supersin...Esas sen degil de o arkadas dusunsun b kadar para verip de 5 de bir fiyatina bir arac nasil oluyorda benle ayni hizla bu virajlara giriyor...Hem de bu arac. Bir spor araba degil......İste insignia bu ...Bu arada hic de sıkılmadan okudum seni de basarili surusunden dolayi tebrik ediyorum....
      teşekkür ederim abim gerçekten yani bazen korkuyordum o durabilir ben duramazsam, ya da onun girdiği hızda viraja girip o çıkarda ben çıkamazsam, ama bunu 1 virajın çıkışında fark ettim ki, benim esmerim onunla aşık atabilecek yol tutuşa ve frenlere sahipmiş

Yorum

güzel bir anı olmuş kardeşim..

bu arada kaç km takıldınız da 80-90 liralık yaktı yav

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          güzel bir anı olmuş kardeşim..

bu arada kaç km takıldınız da 80-90 liralık yaktı yav
          eyvallah sağolasın kardeşim bayağı vardı ya yani 2. ve 3. viteste gittik, 4. vitese çok geçmedik, sürekli tam gaz tam fren zaten, 20-30 km yol yaptık rahat böyle, bi de lpg'de değil tabi benzinle kapıştım ondan çok gitti

Yorum

Hissettiklerinizi cok iyi aktarmissiniz
            Ne demek oldugunu ben de defalarca yasadigim icin anliyorum
            En son 520 d verilen derste hayatimin en hizli driftini yapinca aman dedim
            Cok azittik 180 ile Gemlik virajlari hos olmuyor.

Yogun trafikte makaslara dikkat edelim
            Hem kendimize hem sevdiklerimize hem de trafikteki digerlerine karsi sorumluyuz

Yorum

Eline ayağına sağlık Ömer kardeşim, bende uzun süre arabayı sürmediğim zaman istem dışı olarak uygun yerlerde gazlıyorum, araçlarımızda böyle bir çekim gücü var bu belli Ama artık şunu biliyorum Türkiyede az çok arabadan anlayan kişiler yollarda Insignia'lara bulaşılmayacağını biliyorlar

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                Hissettiklerinizi cok iyi aktarmissiniz
                Ne demek oldugunu ben de defalarca yasadigim icin anliyorum
                En son 520 d verilen derste hayatimin en hizli driftini yapinca aman dedim
                Cok azittik 180 ile Gemlik virajlari hos olmuyor.

Yogun trafikte makaslara dikkat edelim
                Hem kendimize hem sevdiklerimize hem de trafikteki digerlerine karsi sorumluyuz
                teşekkür ederim abi evet drift konusunda, bizim arabayla uygun hareketler yapınca arkasını toplamak için direksiyona ters kontra hareketi yapmak gerekiyor aracın büyüklüğü arkasını bırakmasına sebep olabiliyor ama tabii virajlara biraz daha temkinli girmek gerekiyor kesinlikle, kendi yaptığım hareketler bazen korkutsa bile çok zevkli olduğuna şüphe yok bu da bir kul yapısı olduğu için -her ne kadar güvenlik önlemleri ve yolk tutuşu iyiyse de- fizik kurallarını geçebilecek bir araç değil... yanımda bir arkadaşım olsa bu tarz hareketlere kesinlikle girmiyorum, onun canından da ben sorumluyum, ama trafikteki diğer araçların da ne kadar paniklemelerine sebep olsak da yanlarından çok hızlı geçip gittiğimiz için çarpma ihtimalimiz çok yüksek değil gibi düşünüyorum bmwnin makaslarda yaptığı driftler, gerçekten beni bile bazen korkuttu, ama adam gerçekten iyi bir şofördü ve makinenin hakkını verdi

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                Eline ayağına sağlık Ömer kardeşim, bende uzun süre arabayı sürmediğim zaman istem dışı olarak uygun yerlerde gazlıyorum, araçlarımızda böyle bir çekim gücü var bu belli Ama artık şunu biliyorum Türkiyede az çok arabadan anlayan kişiler yollarda Insignia'lara bulaşılmayacağını biliyorlar
                eyvallah kardeşim sağolasın tabii senin canavarın bıraktığı etki, bizim canavarlara oranla %40-%50 civarında daha fazladır sonuç olarak 2000 motor var, ve 220 bg var

Yorum

Ömer kardeşim slm lar

Yazını baştan aşağı okudum, duygularını çok güzel yazıya dökmüşsün. Herşey iyi hoş ama gözüne kestirdiğin araba biraz denk değil, 5.30..O yüzen geride kalman çok doğal ama şunu söyleyim 5.20 denk gelipte bulaşırsa dersini verirsin kolayca, Hassan abininde zamanında yapmışlığı vardır hatta aman dikkat et yalnız, trafikte bu tarz olaylar şakaya gelmez, mümkün olduğunca yol müsaitse kardeşim

Ankara' dan slm lar, kendine iyi bak,kazasız belasız sürüşler kardeşim
                  2003 VECTRA GTS 2.2 DÜZ VİTES

Yorum

Orjinal yazı sahibi: LeonLior
                    Ömer kardeşim slm lar

Yazını baştan aşağı okudum, duygularını çok güzel yazıya dökmüşsün. Herşey iyi hoş ama gözüne kestirdiğin araba biraz denk değil, 5.30..O yüzen geride kalman çok doğal ama şunu söyleyim 5.20 denk gelipte bulaşırsa dersini verirsin kolayca, Hassan abininde zamanında yapmışlığı vardır hatta aman dikkat et yalnız, trafikte bu tarz olaylar şakaya gelmez, mümkün olduğunca yol müsaitse kardeşim

teşekkür ediyorum İlker abicim yani rakip olmadığını biliyorum kesinlikle, ama canını sıkabileceğimi düşündüm ve yaptım trafik olayına gelince o konuda savunulacak birşey yok tabii ki sonuna kadar suçluyum dknow ... Bende çeşmeden selamlarımı iletiyorum sizlere, Hassan abimle kaçın gelin abi buralara

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                      Orjinal yazı sahibi: LeonLior
                      Ömer kardeşim slm lar

teşekkür ediyorum İlker abicim yani rakip olmadığını biliyorum kesinlikle, ama canını sıkabileceğimi düşündüm ve yaptım trafik olayına gelince o konuda savunulacak birşey yok tabii ki sonuna kadar suçluyum dknow ... Bende çeşmeden selamlarımı iletiyorum sizlere, Hassan abimle kaçın gelin abi buralara
                      Temmuz 8-9 oralarda olacağım Ömercim
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

tamam abim başımla beraber, beklerim galiba Fatih abi de bir sürpriz yapacak gibi duruyor ama bişey söylemiyim şimdiden

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                          tamam abim başımla beraber, beklerim galiba Fatih abi de bir sürpriz yapacak gibi duruyor ama bişey söylemiyim şimdiden
                          Gelemez o ben şimdiden söyleyeyim,o şehiriçinde gidiyor ancak,uzun yollar bozar
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ömercim, önemli olan motor büyüklüğü değil gaza basanın yüreğindeki aşk.
                            Sen de bu aşk olduktan sonra motoru daha büyük araçlarla da kapışmalarını okuruz.

Yorum

kardesım gene konusturmussun klasını valla gel dıyorum ızmıre sokayım senı pıste esmerını dahada ıyı tanırsın sıkıstırmak bıle guzel kardesım aman radar dolu bılıosun dıkkat etmek lazım adam zengın koymaz ama orda dokunur bıze hadı en kısa zamanda ızmıre beklıyom senı kardesım. kazasız belasız kullanmak nasıp etsın

Yorum

İşleniyor...
                              X