abilerim ve kardeşlerim, 1 aydan uzun süre ayrılıktan sonra eve döndüm evimizde çok şey değişmiş (yeni mobilyalar, halılar vs vs...) ama hiçbirisi benim ilgimi kapının önünde uykuda olan esmer güzeli kadar cezbedemedi havanın akşamüstüne doğru serinlemesinden sonra kaptım esmer güzelimin anahtarını çıktım turlamaya... tabii cumartesi günü olduğu için çeşme bir hayli kalabalıktı ferrari, porsche, bmw z4'ler, amg'ler etrafta fing atarken ben esmer güzelimle yavaş ve müzikli bir şekilde ilerliyordum. sağ ayağımın altındaki gücü gerek trafik yüzünden, gerekse radar tehlikesi yüzünden dizginlemeye çalıştığım halde, her gördüğüm 5 metrelik boşluğa doğru makas atmama engel olamadım tabii etraftaki arabalar pek sallamıyordu, aslında ben de işin aslı sallamalarını pek istemedim, çünkü esmer güzelim onlarla aşık atacak kadar iyi değildi maalesef makaslarıma ancak palio jetta tarzı araçlar takılıyor, onlar da 2 dk sonra dikiz aynasında bir mazi oluyorlardı, derken m paket f10 kasa bir 530 d'ye çatmışım makaslarımdan birinde fark etmeden, ama dişime göre bir rakip olduğunu düşündüğüm için ben de onu kızdıracak hareketlere devam ettim kalabalık trafikte bu, benden önce bulduğu boşluğa girerken, ben de arkasından kopmama mücadelesine giriştim, ama adamın usta şoför olduğu su götürmez gerçekti, 2 tonluk arabayla her makasında adeta ''drift show'' yaparak benim de gözlerime güzel bir ziyafet çektirdi, bende (maalesef ki) önden çeker esmerimle, 4 teker kaya kaya arkasından kopmama mücadelesine girdim, başarılı da oldum büyük ihtimal benim de arkamdan izleyenlere güzel bir show yaşattığıma eminim ikimizinde 1.6 tonun üzerindeki araçları virajlarda akıl almaz bi ''G'' kuvvetiyle, girdiğimiz çizginin 5 metre dışında virajı tamamlamamıza neden oluyordu virajlara aynı hızda girmemize rağmen, bmw'nin kuyruğundan ayrılmayan esmerimi bir kez daha takdir ediyorum adamın altındaki 300 bin tl'nin üzerindeki aracıyla aynı kalitede yol tutuşa sahip olmam beni aşırı derecede mutlu etti tabii düzlüklerde açılan fark (tabii abartılacak kadar değil, fakat fark bariz belli oluyor ) virajlarda ve makaslarda sıfıra iniyordu ve ikimiz de makas showlarımızı kesintisiz sürdürüyorduk gerçekten aracımla gurur duydum adamı izlemesi çok zevkliydi, ama ''izleyebilmek'' ise paha biçilemez bir şeydi sonuç olarak 530D'yi geçememiş olabilirim, inanıyorum ki burada geçebilecek abilerim ve kardeşlerim vardır, belki sorun bendedir bilmiyorum, fakat gerçekten adamın canını sıkmak, peşinden kopmamak, onu izleyebilmek güzel bir olaydı bu gösteri bana yaklaşık 80-90 liralık bir benzine mâl oldu, bir de hava çok sıcak olduğundan açık olan camlardan giren toz duman bayağı bir sıkıntı oldu, fakat bu özlemi gidermek, kesinlikle paha biçilemezdi artık sonlara doğru lastıklarin basit dönüşlerde bile ciyaklaması, yarışın şiddetinin, lastiklerin ne kadar ısındığının bir göstergesiydi sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim, saygılarımla...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nasıl da özlemişim esmerimi :)
Collapse
X
-
Ynt: Nasıl da özlemişim esmerimi
Omerim supersin...Esas sen degil de o arkadas dusunsun b kadar para verip de 5 de bir fiyatina bir arac nasil oluyorda benle ayni hizla bu virajlara giriyor...Hem de bu arac. Bir spor araba degil......İste insignia bu ...Bu arada hic de sıkılmadan okudum seni de basarili surusunden dolayi tebrik ediyorum....
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Omerim supersin...Esas sen degil de o arkadas dusunsun b kadar para verip de 5 de bir fiyatina bir arac nasil oluyorda benle ayni hizla bu virajlara giriyor...Hem de bu arac. Bir spor araba degil......İste insignia bu ...Bu arada hic de sıkılmadan okudum seni de basarili surusunden dolayi tebrik ediyorum....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattgüzel bir anı olmuş kardeşim..
bu arada kaç km takıldınız da 80-90 liralık yaktı yav
Yorum
-
Hissettiklerinizi cok iyi aktarmissiniz
Ne demek oldugunu ben de defalarca yasadigim icin anliyorum
En son 520 d verilen derste hayatimin en hizli driftini yapinca aman dedim
Cok azittik 180 ile Gemlik virajlari hos olmuyor.
Yogun trafikte makaslara dikkat edelim
Hem kendimize hem sevdiklerimize hem de trafikteki digerlerine karsi sorumluyuz
Yorum
-
Eline ayağına sağlık Ömer kardeşim, bende uzun süre arabayı sürmediğim zaman istem dışı olarak uygun yerlerde gazlıyorum, araçlarımızda böyle bir çekim gücü var bu belli Ama artık şunu biliyorum Türkiyede az çok arabadan anlayan kişiler yollarda Insignia'lara bulaşılmayacağını biliyorlar[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairHissettiklerinizi cok iyi aktarmissiniz
Ne demek oldugunu ben de defalarca yasadigim icin anliyorum
En son 520 d verilen derste hayatimin en hizli driftini yapinca aman dedim
Cok azittik 180 ile Gemlik virajlari hos olmuyor.
Yogun trafikte makaslara dikkat edelim
Hem kendimize hem sevdiklerimize hem de trafikteki digerlerine karsi sorumluyuz
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaEline ayağına sağlık Ömer kardeşim, bende uzun süre arabayı sürmediğim zaman istem dışı olarak uygun yerlerde gazlıyorum, araçlarımızda böyle bir çekim gücü var bu belli Ama artık şunu biliyorum Türkiyede az çok arabadan anlayan kişiler yollarda Insignia'lara bulaşılmayacağını biliyorlar
Yorum
-
Ömer kardeşim slm lar
Yazını baştan aşağı okudum, duygularını çok güzel yazıya dökmüşsün. Herşey iyi hoş ama gözüne kestirdiğin araba biraz denk değil, 5.30..O yüzen geride kalman çok doğal ama şunu söyleyim 5.20 denk gelipte bulaşırsa dersini verirsin kolayca, Hassan abininde zamanında yapmışlığı vardır hatta aman dikkat et yalnız, trafikte bu tarz olaylar şakaya gelmez, mümkün olduğunca yol müsaitse kardeşim
Ankara' dan slm lar, kendine iyi bak,kazasız belasız sürüşler kardeşim2003 VECTRA GTS 2.2 DÜZ VİTES
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: LeonLiorÖmer kardeşim slm lar
Yazını baştan aşağı okudum, duygularını çok güzel yazıya dökmüşsün. Herşey iyi hoş ama gözüne kestirdiğin araba biraz denk değil, 5.30..O yüzen geride kalman çok doğal ama şunu söyleyim 5.20 denk gelipte bulaşırsa dersini verirsin kolayca, Hassan abininde zamanında yapmışlığı vardır hatta aman dikkat et yalnız, trafikte bu tarz olaylar şakaya gelmez, mümkün olduğunca yol müsaitse kardeşim
Ankara' dan slm lar, kendine iyi bak,kazasız belasız sürüşler kardeşim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: LeonLiorÖmer kardeşim slm lar
Ankara' dan slm lar, kendine iyi bak,kazasız belasız sürüşler kardeşimGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23tamam abim başımla beraber, beklerim galiba Fatih abi de bir sürpriz yapacak gibi duruyor ama bişey söylemiyim şimdidenGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
kardesım gene konusturmussun klasını valla gel dıyorum ızmıre sokayım senı pıste esmerını dahada ıyı tanırsın sıkıstırmak bıle guzel kardesım aman radar dolu bılıosun dıkkat etmek lazım adam zengın koymaz ama orda dokunur bıze hadı en kısa zamanda ızmıre beklıyom senı kardesım. kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
Yorum
Yorum