Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nasıl da özlemişim esmerimi :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Nasıl da özlemişim esmerimi

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
    Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    tamam abim başımla beraber, beklerim galiba Fatih abi de bir sürpriz yapacak gibi duruyor ama bişey söylemiyim şimdiden
    Gelemez o ben şimdiden söyleyeyim,o şehiriçinde gidiyor ancak,uzun yollar bozar
    valla bilmiyorum abi bana kiralık evler otel fiyatları sorup durdu inşallah gelsin abi, bizim çeşmede bütün insigniateame yetecek kadar yer var seni de abi bizim eve yemeğe almadan bırakmam haberin olsun hem küçük ''Seyyah''ı da şöyle bir ağız tadıyla sevemedik abi gelsin biraz mıncıklayalım onu

Orjinal yazı sahibi: tozse
    Ömercim, önemli olan motor büyüklüğü değil gaza basanın yüreğindeki aşk.
    Sen de bu aşk olduktan sonra motoru daha büyük araçlarla da kapışmalarını okuruz.
    çok teşekkür ediyorum Serhan abicim, elimizden geldiğince işte, sizlere okurken keyif verebildiysek ne mutlu bize

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
    kardesım gene konusturmussun klasını valla gel dıyorum ızmıre sokayım senı pıste esmerını dahada ıyı tanırsın sıkıstırmak bıle guzel kardesım aman radar dolu bılıosun dıkkat etmek lazım adam zengın koymaz ama orda dokunur bıze hadı en kısa zamanda ızmıre beklıyom senı kardesım. kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
    eyvallah kardeşim sağolasın senin de mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun kardeşim inşallah bakalım, çıkacaz pistlere

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
      güzel bir anı olmuş kardeşim..

bu arada kaç km takıldınız da 80-90 liralık yaktı yav
      eyvallah sağolasın kardeşim bayağı vardı ya yani 2. ve 3. viteste gittik, 4. vitese çok geçmedik, sürekli tam gaz tam fren zaten, 20-30 km yol yaptık rahat böyle, bi de lpg'de değil tabi benzinle kapıştım ondan çok gitti
      kilometrede 3 liramı yaktı araba 100 kilometrede 71 litre demek
      2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
      yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre2929
        Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        güzel bir anı olmuş kardeşim..

bu arada kaç km takıldınız da 80-90 liralık yaktı yav
        eyvallah sağolasın kardeşim bayağı vardı ya yani 2. ve 3. viteste gittik, 4. vitese çok geçmedik, sürekli tam gaz tam fren zaten, 20-30 km yol yaptık rahat böyle, bi de lpg'de değil tabi benzinle kapıştım ondan çok gitti
        kilometrede 3 liramı yaktı araba 100 kilometrede 71 litre demek
        ilk kapışma esnasında gösterge 80 liralık hareket etti, belki öne arkaya çok yığılmalar olduğu için olabilir benzin göstergesi doğru göstermemiştir sonra ertesi gün aracı tekrar çalıştırdığımda gösterge biraz daha dolu gösterdi yani yaklaşık 30-40 tl geri geldi

Yorum

İşleniyor...
        X