abi resimler on numara, bonuslar da bir ayrı güzel, valla ağzımın suyu aktı diyebilirim hele s65'e bittim eline sağlık, keşke erken gelebilsen de düzceye gelsen
Teşekkürler Ömer'cim. Bakü'den döndüm. Allah nasip ederse düzceye geleceğim.
bende geçen ay ordaydım muhteşem bi şehir herkese tavsiye ederim hele arabaların lükslüğü sonrası insigniadan soğursunuz) polis arabaları 2012 535i bmw burdan anlayın)))
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
bende geçen ay ordaydım muhteşem bi şehir herkese tavsiye ederim hele arabaların lükslüğü sonrası insigniadan soğursunuz) polis arabaları 2012 535i bmw burdan anlayın)))
Aynen ya geçen sene gittiğimde 330 lar vardı bu sene 535 vermişler polislere.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Valla kardeşim anlatilmaz yasanir diyecegim klişe olacak ama gerçektenden de öyle. Çalıştırmak için butona bastığimda resmen korktum sesten (araçta özel bir egzost sistemi var) arabanın arka tarafini tutmak pek mumkun degildi. Bu arada s65 stock degildi remap falanda yapiliydi. 800 küsür beygir dedi aracin sahibi arkadaş. Ama gerçekten özellikle 200-300 arasindaki ivmelenmeyi anlatamam. Öncesini söylemiyorum bile...
Bu arada unutmadan bir ilke imza attık Özkan kardeşimle spontene olarak ilk yurtdışı buluşmamızı yaptık. Gerçekten gurbette bir dostunuzla karşılaşıp sohbet etmenin verdiği haz en s65 i kullanmak kadar zevkliydi. Özkan kardeşimiz hala Bakü'de. Özkan kardeşimede birkez daha teşekkür ederim...
Yorum