Resimler için eline sağlık abi gezmiş kadar olduk.
Azerbaycan... Hep görmek gezmek istediğim yerlerden birisiydi. Kıbrıs ta bulunduğum süre içerisinde tanıştığım Azerilerden dolayı soğumama neden olan ülke oldu. Biz hep bilirmişiz ki kardeşlik dostluk atasoyu vs. Yalanmış da haberimiz yokmuş
Azerbaycan... Hep görmek gezmek istediğim yerlerden birisiydi. Kıbrıs ta bulunduğum süre içerisinde tanıştığım Azerilerden dolayı soğumama neden olan ülke oldu. Biz hep bilirmişiz ki kardeşlik dostluk atasoyu vs. Yalanmış da haberimiz yokmuş
Siz gittiğinizde ne gibi izlenimlerde bulundunuz?
Valla kardeşim sen kimlerle karşılaştın bilmiyorum ama ben son 3 senedir sürekli gidiyorum. Bizim kadar olmasalarda gayet insancıl ve misafirperverler..Ayrıca Türk'leri inanılmaz seviyorlar ve saygı duyuyorlar..Tabi şöyle bir durumda var menfaatleri için yapmayacakları şey yok bu da bir gerçek...
Bu arada unutmadan bir ilke imza attık Özkan kardeşimle spontene olarak ilk yurtdışı buluşmamızı yaptık. Gerçekten gurbette bir dostunuzla karşılaşıp sohbet etmenin verdiği haz en s65 i kullanmak kadar zevkliydi. Özkan kardeşimiz hala Bakü'de. Özkan kardeşimede birkez daha teşekkür ederim...
rica ederim Muratcim,
keske vakit olsaydi da daha cok ilgilenebilseydim.
Siz gittiğinizde ne gibi izlenimlerde bulundunuz?
Valla kardeşim sen kimlerle karşılaştın bilmiyorum ama ben son 3 senedir sürekli gidiyorum. Bizim kadar olmasalarda gayet insancıl ve misafirperverler..Ayrıca Türk'leri inanılmaz seviyorlar ve saygı duyuyorlar..Tabi şöyle bir durumda var menfaatleri için yapmayacakları şey yok bu da bir gerçek...
Abi benim tanıdıklarım petrol zenginleriydi. İşte benim de soğuduğum nokta o menfaatleri için yapmayacakları şey yok kısmından oldu. Oradakiler de öyleydi
Ynt: İstek üzerine Bakü'den bir kaç foto.
fotoğraflardan anladığım kadarıyla Bakü; Arap, İngiliz, Fransız, İtalyan karışımı birşey mi olmuş yoksa yanılıyormuyum?
Türkiye'yle alakalı birşey yok sanki
fotoğraflardan anladığım kadarıyla Bakü; Arap, İngiliz, Fransız, İtalyan karışımı birşey mi olmuş yoksa yanılıyormuyum?
Türkiye'yle alakalı birşey yok sanki
Bayrağın ortasına bak kardeş. Ayrıca aynı dili konuşuyoruz. Onun dışında tespitin doğru bende ilk gittiğimde aynı benzetmeyi yapmıştım...
Yorum