bende biraz 525d ile oynaşmıştım, 234 ile önünde gidiyorum, adam da o civarda gidiyordu, o sırada bir tane ford focus sollamaya çıktım, bunu görünce 525 d de selektörü çaktı ve yanımdan süzülürcesine geçti ve ben şoka girmiştim meğerse adam 230 gibi bir hızla seyahat ediyormuş
bu arada çok güzel bir anı olmuş teşekkür ederiz güzel anlatımınız için
Bende adapazarindan donuyordum arkamda 5kasa bmw yol istedi vermedim daha sonra orta serite gectim basladim gazlamaya ne gecebiliyor beni nede ben gecebiliyorum ulan dedim bu 5.20d se yazik okadar yaptiklarima kafakafaya gidiyoruz bmw len dedim. daha sonra bunu onume aldim arkadaki 5.30d yazisini gorunce sevinmistim bayaaa sonra ben bunu tahrik ettim 245e kadar ayni hizlandik 255e ciktigimda1.5boy arkamda kalmisti yani saglam makina
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Bende 3,28 İ vardı, en son 235'e kadar çıkabiliyordum sonrasında gaz kesiyordu. Her neyse makine süperdi, 2 sene önce satmıştım, yatırım için ev almıştık. sonra son 2-3 aydır bu Insignia cosmo'ları takip etmeye başladığımdan beri inanmazsınız BMW'den soğudum. Heleki 3 kasa alayım falan diye BMW'lere bakarken cosmoya aşık oldum ve benim cosmo'yu 12 gün önce aldıktan sonra daha sahibinden.com'a bile girmedim) Artık cosmoyu bırakmam. Ancak bunun üstü ileride 5,35 falan alma şansım olursa o zaman bilemem)
Bende 3,28 İ vardı, en son 235'e kadar çıkabiliyordum sonrasında gaz kesiyordu. Her neyse makine süperdi, 2 sene önce satmıştım, yatırım için ev almıştık. sonra son 2-3 aydır bu Insignia cosmo'ları takip etmeye başladığımdan beri inanmazsınız BMW'den soğudum. Heleki 3 kasa alayım falan diye BMW'lere bakarken cosmoya aşık oldum ve benim cosmo'yu 12 gün önce aldıktan sonra daha sahibinden.com'a bile girmedim) Artık cosmoyu bırakmam. Ancak bunun üstü ileride 5,35 falan alma şansım olursa o zaman bilemem)
Yorum