Nurettin bey,paylaştığınız parçayı araçta dinlemeyi düşündüm .Ama çok sağlıklı olmayacak gibi.Her speed dediğinde,araba da hızım kaça çıkar bilemiyorum .Evet kesinlikle bu parçalar sağlığa zararlı .
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
Onun icin aman dikkat diyorum trafikte sorumluluklarımız çok büyük. Özellikle olumsuz ve kural dışı hareketler bizim tarafımızdan veya başkası tarafından hemen kopyalandığı için dikkat daha yüksek olmalı.
Nurettin super sarki
Bu arada kesinlikle haklisin
Trafikte sorumluluk durumunda ben de cok kizdim kendime
Bir anda canavarin inanilmaz ustunlugunun etkisi altinda kaldim
Fatih hocam ben piyasada yaklaşık aynı sınıfta olup da tokatlayan bmwye pek rastlamadım...Bir hastamın arkadaşının hem 530 u hem de insigniası varmış.Kendisinin dediği iki aracı yan yana kullandıklarında çıkış hariç 530u bile tokatlıyormuş....
Vallahi Gokhan kardesim bunu ben degil her iki arabanin da sahibi olan ayni kisi soyluyor....Adam her ikisinin de sahibi olmasa salliyor diyecegim ama boyle bir durum da yok...... Ayrica son suratte bu gercek olabilir......
Vallahi Gokhan kardesim bunu ben degil her iki arabanin da sahibi olan ayni kisi soyluyor....Adam her ikisinin de sahibi olmasa salliyor diyecegim ama boyle bir durum da yok...... Ayrica son suratte bu gercek olabilir......
Utku Hocam 530 olan 231 hp olan mi
Bir de arkadasinin İnsignia hangi makina
Ha bir de Stok mu
Yorum