Eeeee Onatcim 525 xd yazilimli....artik 4 ceker 220 bg dizelden bansediyoruz. Hem de ciftt turbolu..... Biz haddimizi biliyoruz her arabayla muhattap oluruz demiyoruz. Ha sunu soyleyeyim cok da ezilmeyiz Onatcim....
yok abi estafurullah sadece işin zor olur ama her turlu alirsin anahtarini ama zor olur
Bu gökhan kardesimize bu kadar yüklenmeyin...gercekten bazen bakıyorum çok acımasız davranıyorsunuz...eşit koşullarda olmayan ve olamayacak olan bir yarışma ve kapışma için anahtarların havada uçuşmasına gerek yok.
2012 2.0 cosmo dizel 160+30 bg 390 tork/irmscher bodykit/19 BMW jant/255 40 Pirelli Pzero lastik/kicker bas ve mid tklar/m aqustic amfiler/m aqustic equlazier/ cylone multimedya/logo iptalleri/İrmscher ön panjur/yan ayna sinyaller/led aydınlatma/ sprint booster/tuning box etc..
Ozhan bey kimsenin bu kardese ekstra yuklendigi falan yok. Kendisi kasiniyor. Buraya yazmis yok soyle olursa yok stock hale getir .....EEe nenemin biyigi olsa nenem degil dedem olurdu. Bu ne kardesim bir anda muhabbeti yok stock hale getir oyle gel yok 100 e kadar yok 120 ye kadar ......sanirim kardes iyice korktu da muhabbeti stock insigniaya cevirdi. Yazmis oaraya ferman gibi esas atip tutan kendisi. Biraz da ben yazayim da herkes gorsun gerckelri.....
1) ben sen yokken atip tutmadim sen vardin ama sen kactin haha
2) benimle basindan beri iddaan yazilimli haliyle de simdi ayak bacak yapmaya basladin
3) birak atmosferi sana tim devri alemi yuttururum cok kasinma
4) benle yarisirken bitecek olan motorunu ben ne yapayim araban astra olsa neyse. muhaha muhaha muhaha
5) İnsignia senin arabanin passatini kaale alir sen aradan firladin. esasinda hic cenemi yormayip seni astraci dostlara havale etmek lazim da buyukluk bizde kalsin...
6) sen once Erhana veya diger abilerine arabanin 100 km hizin ustune ciktigini ispatla da senle ondan sonra muhabbet edelim muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Ya Emrecim madem bu kadar degerli hem de paraya da sıkısmamis neden satiyor arabasini. Neymis dsgmis neymis istese yazilim attirimis.ben onun ne kadar korktugunun farkindayim motor elimde kalirsa diye. Kalan o kadar cok arac var ki bir bilsen. Ben onu abisi olarak uyardim birak bu sevdadan Vazgec dedim Ama dinlemedi .genc iste yasayip ogrenecek.....
Benim arabamla ilgili tek derdim o da muhtemelen kis lastiklerinden gucu yeterince efektif yere aktaramiyorum. Araba surekli patinajda . 3 . Viteste seyir halinde patinaja giriyor. Yoksa seker kivaminda agizda eriyen rocco olsa olsa tatlandirici olur. Onun abisi gelsin o daha keyifli olur. Sadece kastirisa 211 lik passat cc kastirir o da kastirsin degil mi????
utku abı ben sana katılırıyorum bmw 520 kalıbının motoru yok eskışehir yolunda rdarı geçtıkten sonra bende yapıştım bırıne adam kaçacak yer arıyodu valla arabalarımızın maşşallahı var
ama şöyle bir gerçek var bmw hem performans hemde ekonomiyi bir arada sunuyor ve konforda cabası.bizim araçlar direk performans odaklı o yüzden ben bmw yi alanında 1. sayıyorum.onu geçmemiz ondan iyi olduğumuz anlamına gelmez bence Utku hemşerim
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yanliz Ahmet kardesim arada onemli bir nuans var gozunden kacan birisi 70000 euro biri 70000 lira. Yani yaklasik 2.3 kat fiyat farki var.....Ha bu nedenle parasi olan varsa gider bmw alir parasi o kadar yoksa gider İNSİGNİA ALIR ŞAHLANIR.......
ya orası öyle fiyat konusunda haklısın belkide maliyetinin kaç misline satılıyor ama prestij olarak bizden önde olan bir marka orasıda bir gerçek.
şahlanma konusunda sana sonuna kadar katılıyorum bu sınıfta bu performansı, bu konforla birlikte bu fiyata veren başka marka yok tasarımıda cabası.
kapının önünde 1 tane bmw5.20 d mi istersin 2 tane insignia mı diye sorarsan ben bmw yi seçerim ama
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Doğrudur alırsın 520 d yi kooyarsın kapıya ama ben bir tane kara şahinle bir tane beyaz kaplanla yanına gelir çekersem kimse senin 520 d ne bakmaz be Ahmet kardeşim....Ayrıca ben kapının onune 520 d cekeceğime bir tane gerçek opc bir tane dizel insignia çekerim ,bmw tokatlayacağım zaman opc yi mazotu tokatlamak için de dizeli kullanır rahatıma bakarım değil mi???? muhaha muhaha muhaha muhaha
Yorum