Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni kasa bmw 520 d ile tecrubem

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni kasa bmw 520 d ile tecrubem

Benim Gökhan kardeşim gibi bir arkadaşım vardı. Bir gün İstanbul'da ona güzel bir ders verdim. O günden beri hiç süratli araba almıyor. Son aldığı araba dizel passat 105 hp
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Rocco sekeri veya guzeli nerde bu arada????? Sanirim yola cikmis bir tane insignia ariyor bakalim ne yapacak diye. Aman dikkat et Gokhanim 1.6 atmosferik insigniamiza bile denk gelme aliverir anahtarini
      Soyleyelim de simdi gidip 160 lik rocco alsin.nasil olsa o da 100 km hizin uzerine cikamiyor muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Rocco sekeri veya guzeli nerde bu arada????? Sanirim yola cikmis bir tane insignia ariyor bakalim ne yapacak diye. Aman dikkat et Gokhanim 1.6 atmosferik insigniamiza bile denk gelme aliverir anahtarini
        haha haha haha Yapma hoca o kadarda değildir yav.
        2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Kerem hocam iddaa ediyorum atmosferik insignia tsi motoru son suratte zorlar. Ben bu konuda cok ciddiyim. Daha once tsi kullanan bir kisi olark soyluyorum. 220 km civarinda arac bitiyor. Benim bildigim 115 lik motorla bu surati gecen var.....ha bu suratler zaten Gokhanimin roccosu icin cok....o 100 km hizin uzerine cikaramiyor araci korkudan muhaha muhaha

Ben size dedim bakin ne guzel egleniyorduk ancak Gokhanimi kaybettik . Arakadas fellek fellek insignia ariyor. Bu geceden sonra Gokhanimin karakterli karaktersiz mi body kitli roccosunun fiyati 2000 tl duser sirf hizli sekilde elden ciksin diye muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Ben size dedim bakin ne guzel egleniyorduk ancak Gokhanimi kaybettik . Arakadas fellek fellek insignia ariyor. Bu geceden sonra Gokhanimin karakterli karaktersiz mi body kitli roccosunun fiyati 2000 tl duser sirf hizli sekilde elden ciksin diye muhaha muhaha
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Eee gokhanim da gitti.... Bu gece d keyifli bir sohbet yaptik sayesinde....artik insignialarimzin diger maceralarina urock oleyy

Yorum

tmm utku abı gokhan abı konuscak bısey bulamıyor valla 3 vıtes stock ınsıgnıa bıle yetıyor ona ! roccoya revo yazılım atarsa sayet 210 bg oluyor ozaman cıddı gıderı oluyor arabanın ozaman guzel kapısmalar sergıler ama adam stock takılıyor herkeste roccoyu ezıyor sonra

Yorum

Eeeee emrecim. Su an yuklenmekten korkarken stock tsi roccoya bir de yazilim atsin da ben onun anlindan operim. Bu yazilimi atacagini bilsem sirf sorun yasamasin diye geyigini bile yapmam bu konunun....tsilar fabrikasyon sorunlu olabiliyorkn bir de yazilim Allah muhafaza ....

Yorum

yanı abı 250 bg kadar dsglerı kaldırıyormus benım arkadasımda revolu var ıntercoolarda var 220 bg arabası rcz le cok ıyı gıdıyordu 210 bglık olanıyla ! garantılı yazılım atıyor vw abt attırsın tabı oda tuzlu 1500 eurocuk

Yorum

bmw de bu hale gelmişse işin çok zor olur ama utku abi
                      Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.

Yorum

Eeeee Onatcim 525 xd yazilimli....artik 4 ceker 220 bg dizelden bansediyoruz. Hem de ciftt turbolu..... Biz haddimizi biliyoruz her arabayla muhattap oluruz demiyoruz. Ha sunu soyleyeyim cok da ezilmeyiz Onatcim....

Yorum

Utku afiyet bal seker olsun
                          Kalkis disinda 520d ile her kosulda yururuz
                          Senin canavari zaptedebildigin surece hic sanslari yok
                          Rocco seker gibi 100 de bitiyor zaten
                          Biz Kadir ile Bursa'da yer yer video gondeririz
                          Bu arada heritage 525d icin paketi 250 hp ama
                          80-180 15 sn Volkan icin cok buyuk sorun olmaz
                          Ben stock halim ile gostergede 20 sn lerde cikarim sanirim
                          Bugun bir olceyim

Yorum

aşşağıdan bakıyorsunuz gökhan forumda değil sonra meydanı boş bulup atıyorsunuz ohh ne güzel... Utku abi ben arabamın stock haline güveniyorum bu güven kapsamında altını çize çize.....

1 stock insignialar son sürat hariç her türlü tokatlarım
                            2. sadece chipli insigniaları 160 a kadar çiğ çiğ yerim....
                            3. chip artı egzoz artı kat iptali olanlarla 120 ye kadar önde giderim...
                            4. ben arabamdan korktuğum için değil maddi durumdan dolayı bu aralar chip işine giremiyorum yoksa o eskişehir buluşmasını sana dar etmeyi çok isterdim son hızda... kalkışta ve 150 ye kadar senide duman ederim atmosfere karıştırırım...

hodri meydan arabanı stock hale getir gel kim kazanırsa anahtar alsın
                            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                              aşşağıdan bakıyorsunuz gökhan forumda değil sonra meydanı boş bulup atıyorsunuz ohh ne güzel... Utku abi ben arabamın stock haline güveniyorum bu güven kapsamında altını çize çize.....

1 stock insignialar son sürat hariç her türlü tokatlarım
                              2. sadece chipli insigniaları 160 a kadar çiğ çiğ yerim....
                              3. chip artı egzoz artı kat iptali olanlarla 120 ye kadar önde giderim...
                              4. ben arabamdan korktuğum için değil maddi durumdan dolayı bu aralar chip işine giremiyorum yoksa o eskişehir buluşmasını sana dar etmeyi çok isterdim son hızda... kalkışta ve 150 ye kadar senide duman ederim atmosfere karıştırırım...

hodri meydan arabanı stock hale getir gel kim kazanırsa anahtar alsın
                              +1
                              Black mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre

Yorum

Abi tebrik ediyorum seni.
                                Yazılım işini de bir an evvel yapalım diye bekliyorum...

Yorum

İşleniyor...
                                X