nice yaşlara inşallah.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Doğum günün kutlu olsun Çağrı cagri (30)
Collapse
X
-
Demek sende 30lu yaşlılar kervanına katıldın Allah sağlık versin yaşın önemi yok kardeşim. Doğum günün kutlu olsun, kardeşim, yol arkadaşım.. Nice senelere*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Sevgili Dostum cagri seni tanidigimda cok heyecanli bir genctin hahahaha
Kardesim benim
nice senelere insallah hep birlikte Guzel yaslarin olmasini dilerimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Tek tek alıntılamayım, herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim, çok mutlu ettiniz beni, sağolun hep birlikte nice yıllara inşallahclapclap
FacomX abi şaşırıyorum vallahi, bazen pasta fotoğraflarını internetten bulmuşsun gibi değil de gerçekten yaptırdığını düşünüyorumhaha bu kadar uyum olur
Şaman TÜRKSOY abi erkek evde kalır mı hiç, o yaşantıyı kendi seçmiştirihihi Allah hayırlısını versin abi, kısmet inşallah
drdilmen abi bende inanamıyorum da bakınca harbiden gelmiş, ama hiç hissetmiyorumhaha
zeytin Nurettin abi güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim
whiteagle kulübe hoş geldim:
kdristnbl heyecandan bişey kaybetmedik:InsigniaTEAM
Yorum
-
Çağrı kardeşim, doğum günün kutlu olsun, Insigniateam ailesiyle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum
Bu arada kulübe hoş geldin
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 1
Yorum
-
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Kusuruma bakma Çağrı kardeşim, gecikmiş bir mesaj olacak ama
Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber sağlık, sıhhat ve afiyet içinde uzuuuun bir ömür diler, gözlerinden öperim.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum