Arkadaşlar bu gece Volkanla beraber eşlerimizi de alıp kız kulesınde güzel bir gece geçirdik.Ancak Volkanım garsonun gazabına uğradı.Sebebini abantta anlatır kendisi.Gitmeyenler için söylim .Bir kerede olsa gidilmesi gereken bir yer.Bende az foto var .Çoğu Volkanda.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kız Kulesinde bir gece
Collapse
X
-
Ynt: Kız Kulesinde bir gece
oleyyOrjinal yazı sahibi: cagriaaa Abant'a gelemeyenler öğrenemeyecek mi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55siz yalnız için zaten... afiyet olsun bakalımGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXAbantta ayran olmayacak ya arkadaşlar ayranı erken içmişlerF30 Sport+
Yorum
-
şafak ayıp olmasın diye anlatmadı bana ama ben anlatayım şafak ana yemek için kuzu incik söyledi bende dana bonfile garsona sordum bonfile ince değil dimi dedim yok efendim kalın 250 gr bonfile dedi,iyi alayım o zaman dedim daha sonra yemekler geldi tabağa baktım bonfile küçücük :/ üstüne yaprak maprak koymuşlar sos filan dökmüşler daha büyük gözüksün diye.. kafamı çevirdim şafağın kuzu inciğine baktım gözlerim yerinden fırladı blink koca kuzu butunu getirmişler o ne öyle şafak dedim başladı şafak gülmeye bende ulan nerde o garson kandırdı beni yaktım onu dedim nerede dedim meğer arkamdaymış efendim burdayım dedi siz merak etmeyin ben o tabağa takviye yaparım köfte eklerim hemen dedi getirdi bi tabak köfte ,dedim şimdi affettim seni tabi bu arada şafağın kuzu butunun halini hatrını sormadanda bitirmedik yemeği, güzel bir hafta sonu yemeği yedik şafak kardeşim ve saygı değer eşiyle
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXAbantta ayran olmayacak ya arkadaşlar ayranı erken içmişler
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Afferin size bunu paylaşmanız iyi oldu.
Gitmeyi çok istediğim ama organize olamadığım bir mekan.
Rezervasyon gerekiyor. Ormanik takılım yeri gibi geliyor. İyi örnek oldunuz. James Bond filminde de kız kulesi vardı...
"Insignia team Kız Kulesi" mı yapsak?Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
Yorum