Ynt: 17 Aralık Saat 05:30-06:00 Eyüpte Toplanıyoruz
Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
Kamil abi yengeme bir kez daha tesekkur ederim cok guzel fotolar. Yalnız fotonun birinde sakat bir durum var Bülent abi tam sigarayı cekerken cikmis biraz tehlikeli bir durum
Muratcım valla resimlere bakarken benimde ilk dikkatimi çeken resimdi, fakat ben olayı dikkat çekmesin diye yazmadım ama team üyelerinden de hiç bir şey kaçmıyor hepsi cin gibi maşşallahhhhhhhhh
Fatih'e böyle bir buluşmaya vesile olduğu için tekrar teşekkür ederim.Kulaklarımızın pası silindi Volkan'ın KIRMIZI! muhabbeti namaz sonrası güne damgasını vurdu,gülmekten kırdı geçirdi haha haha
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Fatih'e böyle bir buluşmaya vesile olduğu için tekrar teşekkür ederim.Kulaklarımızın pası silindi Volkan'ın KIRMIZI! muhabbeti namaz sonrası güne damgasını vurdu,gülmekten kırdı geçirdi haha haha
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: Erhktn
Orjinal yazı sahibi: volkan
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
Katılanlar katılamayanlar herkes saolsun. Çok güzel, maneviyat dolu bir sabah geçirdik, hep birlikte ailece bayram sabahı edasıyla hoş bir kahvaltı yaptık Volkan Abi yine kırdı geçirdi helal olsun sana haha haha haha
rica ederim ahmet kardeşim
ahmet volkanı hıc karıstırma tesuf edıyorum ona
bak bide konuşuyor abdestimi bozduruyordun .. namazda gülmemek için zor tuttum kendimi zaten günahada girmiş olabilirim zaten senin yüzünden söyletme şimdi neden olduğunu erhanım haha
tamam soyleme bısı senın ıcın fesat
içim fesat haa şimdiii söylüyorum neden olduğunu aaazzz sonra haha haha
tamam volkan reıs sen bırtanesın herkezı gecersin sen araba 500 beygirrr haha
Volkan abi ortağıma bunu dedirtebilecek ne koz var elinde lütfen benimlede paylaş, hemen arabanın devrini veririm üstüne
hemde ne koz gökhanım biraz tüyo vereyim kırmızı ve kalpli haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
hep beraber güleriz her zaman inşallahda bizim namaz gitmişmidir onu merak ediyorum bülent suç benim değil aslında onu giyende ama dimi rolleyes rolleyes
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
hep beraber güleriz her zaman inşallahda bizim namaz gitmişmidir onu merak ediyorum bülent suç benim değil aslında onu giyende ama dimi rolleyes rolleyes
Bizden geçmiş artık volkanım,şimdi yeni moda buymuş haha
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
Katılanlar katılamayanlar herkes saolsun. Çok güzel, maneviyat dolu bir sabah geçirdik, hep birlikte ailece bayram sabahı edasıyla hoş bir kahvaltı yaptık Volkan Abi yine kırdı geçirdi helal olsun sana haha haha haha
rica ederim ahmet kardeşim
ahmet volkanı hıc karıstırma tesuf edıyorum ona
bak bide konuşuyor abdestimi bozduruyordun .. namazda gülmemek için zor tuttum kendimi zaten günahada girmiş olabilirim zaten senin yüzünden söyletme şimdi neden olduğunu erhanım haha
tamam soyleme bısı senın ıcın fesat
içim fesat haa şimdiii söylüyorum neden olduğunu aaazzz sonra haha haha
tamam volkan reıs sen bırtanesın herkezı gecersin sen araba 500 beygirrr haha
Volkan abi ortağıma bunu dedirtebilecek ne koz var elinde lütfen benimlede paylaş, hemen arabanın devrini veririm üstüne
hemde ne koz gökhanım biraz tüyo vereyim kırmızı ve kalpli haha
Yorum