Ynt: 17 Aralık Saat 05:30-06:00 Eyüpte Toplanıyoruz
PierreLoti de o saatte in cin top oynar ancak kahvaltıdan sonra klasikleşmiş go kart kapışması da yapılabilir.. Miniatürk'teki go karta gidebiliriz.. Buyrun link
offf off off organizasyona bakın yahuu hayat İstanbul'a güzel keşke olsak da o güzel sesli imamlardan bir Yasin-i şerif dinlesek vallahi çok imrendim yahu Allah ağzınızın tadını bozmasın, mükemmel bir program bir Fatiha okurduk Eyüp Sultan hazretlerine sonra diğer büyükleri ve Necip Fazıl üstadı da ziyaret ederdik...
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
offf off off organizasyona bakın yahuu hayat İstanbul'a güzel keşke olsak da o güzel sesli imamlardan bir Yasin-i şerif dinlesek vallahi çok imrendim yahu Allah ağzınızın tadını bozmasın, mükemmel bir program bir Fatiha okurduk Eyüp Sultan hazretlerine sonra diğer büyükleri ve Necip Fazıl üstadı da ziyaret ederdik...
Geç kalmış değilsin Atla gel
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
keşke abi ya, vallahi çok isterdim... istanbulda olsam her programa aksatmadan gelirdim abi de, valla şu anda istanbula yakın filan olsaydım, koşa koşa gelirdim
Bir hatırlatma da benden fazla geç kalmayın, otopark sıkıntısı yaşayabilirsiniz.. Sıkıntı yaşayan beni arayabilir, bir Eyüplü olarak sote park yerlerini tarif edebilirim
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
uçakla gel Ömerim, karşılarım seni, misafirimiz olursun h.sonu
çok sağol kardeşim çok güzel bir teklif fakat bu akşam izmire gidiyorum konyadan olmasa düşünebilirdim yani
Peki kardeşim ozaman sen İstanbul'a geliyorum de organizasyon yapmak kolay namaz kahvaltı go kart kebap sohbet muhabbet ne istersen ayarlarız inş
çok sağol valla Ahmet kardeşim, aynı şekilde ben de hem izmir hem konyaya beklerim, zaten bu gibi organizasyonlarda araba yalan yani, kardeşlik dostluk süper ya, organizasyona baksana kardeşliğe baksana ya, var mı böyle başka sitede bilmiyorum yani, geçen ankaraya da gittim, saolsunlar orda da öyle bir dostluk kardeşlik abilik var ki insan çok seviniyor böyle olunca
Acil durum dolayisiyla sabah belirlenen saatte orda olamayacagim fakat daha sonra en azindan bir selamlasmak istiyorum saat kaca kadar orda olmayi planliyorsunuz?
Yorum