Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam Futbol Klübü :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: InsigniaTeam Futbol Klübü

pazar akşam 4,30 dan sonra uygunum ben...
    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
      Arkadaşlar cumartesi akşamları çocuklu aileler için doğum günlerine gitme ,Okul toplantılarına katılma,Aile içi toplantılar falan için uygun .Maç koyarsanız zorlanırız.En iyisi pazar akşamüstü.Ertesi gün okul olduğu için program olmaz.Çoğunluğun kararına saygım sonsuz.

abı dogru dıyorsun benımde dusncem cumartesı aksam macımızı yapar pazar gunude dınlenırız pazar yaparsakta pazartesi gun ıs oldugu ıcın olu gıbı olurz benım gorusum cumartesı aksam mac cıkısda bıseler yenılebılır

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
        Herkese Selam

Bugün yemekte halı saha konusu açıldı ve neden kendi aramızda oynamıyoruz diye düşündük. Fatih abi Anadolu yakasını çok küsümsediği için Anadolu-Avrupa olarak maç yapma kararı aldık
        Yeri ve tarihi sonra konuşulmak kaydıyla takımları oluşturmak istiyoruz. Oynamak isteyenler lütfen yazsın

Anadolu

Volkan
        Onur
        Murat
        Şafak
        Orhun
        Anıl + 2 (Babası ve Amcası)
        Ender
        Mustafa

Avrupa

Fatih
        Ahmet
        Nurettin
        Erhan
        Kamil
        Gökhan
        Ömer
        Murat
        Hasan

Haydi InsigniaTeam Spora
        Katılımları Bekliyoruz ...

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

suan boyle bı lıstyemız var bence

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

maçınızı videoya kayıt edin de biz de seyredelim muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

strateji çalışırsınız
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

namazdan sonra güzel bi maç olabilir aslında? cumartesi gecesi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  maçınızı videoya kayıt edin de biz de seyredelim muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                  utkucum biz kaydederiz maçı kaydetmesinede önce siz bir takım çıkarabilin sonra çıkarabilirseniz birde çıkardığınız takımı videoya kaydedinde bizde bir görelim bakalım muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Adamim Volkanim Kardesim sen merak etme ben sana oyle bir takim cikarcagim ki hic yorulmayacaksin. Birak topa deymeyi topu gormeyecegin icin ya sabir cekip kivrilip bir kosede oturacaksin..... muhaha muhaha muhaha

Yorum

yahu nereden aklıma bilmem ama. adamın biri diğerine gecede 5 atarım diyormuş diğeride merakla dinliyormuş.. adam gittikten sonra. diğeri soluğu ürolog dr da almış dra adamın gecedeki olayını anlatmış .. neden bende bu olay yok dr demiş .. drda bizimkine kolayı var sende kurusıkı atıver ( abartıver sende) bunda bir şey yok demiş
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

Adamim Volkanim Kardesim sen merak etme ben sana oyle bir takim cikarcagim ki hic yorulmayacaksin. Birak topa deymeyi topu gormeyecegin icin ya sabir cekip kivrilip bir kosede oturacaksin..... muhaha muhaha muhaha
                        Utku beni seyirci kısmına yazarsan sevinirim. ihihi

Yorum

Sufyan hocam demek biz kuru sıkı atıyoruz. Ok. ben maç zamanı kim kuru sıkı atıyormuş göreceğim ...... haha haha haha haha haha

Yorum

Cemil Abim sen kulup başkanısın ne seyircisi...... hiho hiho hiho yourock yourock yourock yourock

Yorum

Cemil Abim sen kulup başkanısın ne seyircisi...... hiho hiho hiho yourock yourock yourock yourock
                              Sen çok yaşa Utku " Kulüp Başkanı" haha haha

Yorum

Sufyan hocam demek biz kuru sıkı atıyoruz. Ok. ben maç zamanı kim kuru sıkı atıyormuş göreceğim ...... haha haha haha haha haha
                                Yahu ben ortaya söyledim üstüne alındıysan ......
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X