Beyler ne oldu ya yoksa bizm Anadolu kartallarının karşısına takım çıkaramayacak msısnız? Bizim takımın taşları oturmaya başladı bile. Yoksa hükmen galip gelmeyelim muhaha muhaha muhaha muhaha
Beyler ne oldu ya yoksa bizm Anadolu kartallarının karşısına takım çıkaramayacak msısnız? Bizim takımın taşları oturmaya başladı bile. Yoksa hükmen galip gelmeyelim muhaha muhaha muhaha muhaha
burda aslanlar gibi istanbul var, biz sadece snein bu cümleleri kurmanı görmek için böyle konuştuk ortkla
Vay gökhanım vay sen hemşehrine ters köşe yapacağını sandın da ben de şimdiden sahada nasıl ağlayacaksınız onu tarif etmek için ve hazır olmanız için yazdım bu satırları muhaha muhaha muhaha muhaha
abı bence cumartesi akşam yapalım saktalanana ve yorulanlar ıcın pazar dınlenme olsun
Orjinal yazı sahibi: dawn1974
Arkadaşlar cumartesi akşamları çocuklu aileler için doğum günlerine gitme ,Okul toplantılarına katılma,Aile içi toplantılar falan için uygun .Maç koyarsanız zorlanırız.En iyisi pazar akşamüstü.Ertesi gün okul olduğu için program olmaz.Çoğunluğun kararına saygım sonsuz.
Şafak beye katılıyorum, pazar günü akşam yada akşam üstü olması daha ii olur diye düşünüyorum.Hem cumartesi tam gün çalışanlarda olduğundan ( mesela biz )pazar erken buluşulur biraz sohbet makara felan motivasyon yapılır maç öncesi ordan direk sahaya gazlanır diye düşünüyorum.
Yorum