Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam Futbol Klübü :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: InsigniaTeam Futbol Klübü

Cemil abi eline sağlık...Renkiller güzel Ama siyah beyazlar da güzel... Bir de Güzelim Türkiye renklerini görsek
    Fatih abi aksiyon tam gaz...Yola devam
    Erhanın en sevineceği konu sponsorluk
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
      Cemil abi eline sağlık...Renkiller güzel Ama siyah beyazlar da güzel... Bir de Güzelim Türkiye renklerini görsek
      Fatih abi aksiyon tam gaz...Yola devam
      Erhanın en sevineceği konu sponsorluk
      Ben sponsorluğu niye sevecem onu anlamadım Nurettin abi

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

[quote=Cemil Nişankaya ]
        Orjinal yazı sahibi: Nurettin
        Orjinal yazı sahibi: Erhktn
        nurettın abı sorun yok her turlu varım ben ama sort forma ve ayakkabı cluptenmı olacak haha
        Vay Erhan sen işi ciddiye aldın olur kardeş her türlü forma olur Takım İn forması

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
        guzel bır forma yapmak lazım nurettın abı
        Formalarınız hazır ihihi

Cemil abi eline saglık formalar yikiliyor

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Forma istiyorum demedin mi ? Ayralanınca Forman olacak... Sonra da Şampiyon olunca Kupa da alırısn...
          Sponosrları seversin şimdi değil mi ?

Yorum

Yanliz formalara ozellikle de sonuncuya hasta oldum. Cemil abim ellerine saglik. Bu arada Fatih hocam sen yap 80 araclik ben burda helal olsun diy bagiracagim.... clapclap muhaha oleyy

Yorum

Bu arda cemil abim en ustteki formanin yaka kisimlari bordo olamaz mi? Boylece bir de bordo mavi klasini herkes gorur..... haha

Yorum

Sponsor gorusmlerine yarindan tezi yok basliyorum........ Yonetimdeki arkadaslar haber verirse sponsorluk acisindan yanlis kisilerle ugrasmak zorunda klamayiz.....

Yorum

Organizasyon ismi de 1. Geleneksel Turkiye İnsigniateam Futbol Turnuvasi Olsun.....

Yorum

Seni arayalım Utku .....

Yorum

arkadaşlar sponsor konusunda bi arayış durumu hala söz konusuysa ben seve seve sponsorluğa talibim , yöneticilere duyurulur
                      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

cemil abi harikasın sende olmasan ne olacak bu etkinliklerin güzellikleri
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Cemil abi ellerine sağlık süper olmuş valla, bana göre en çok yakışacak olan renkler beyaz ve füme olmuş. (arabalardada en çok beyaz ve füme renkler hakim o bakımdan fikrimi belirteyim dedim )
                          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Renk vs. Pek farketmez. Ama numarada 58 bana olursa çok sevinirim.
                            Hem sivaslıyım, Hem nickim ersin_58, Hemde plakam 06 YET 58

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                              Yanliz formalara ozellikle de sonuncuya hasta oldum. Cemil abim ellerine saglik. Bu arada Fatih hocam sen yap 80 araclik ben burda helal olsun diy bagiracagim.... clapclap muhaha oleyy
                              Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                              Bu arda cemil abim en ustteki formanin yaka kisimlari bordo olamaz mi? Boylece bir de bordo mavi klasini herkes gorur..... haha
                              İlahi Utku, forma çalışmalarını aşağıdaki linke taşıdım.
                              Bilgisayar ortamında her türlü tasarıma renk uygulamak çook kolay, Sen iste yeterki

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                              cemil abi harikasın sende olmasan ne olacak bu etkinliklerin güzellikleri
                              Sizler bir harikasınız... Sizler sayesinde oluyor herşey....

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                              Cemil abi ellerine sağlık süper olmuş valla, bana göre en çok yakışacak olan renkler beyaz ve füme olmuş. (arabalardada en çok beyaz ve füme renkler hakim o bakımdan fikrimi belirteyim dedim )
                              Teşekkür ederim Kamil kardeşim. "İnsigniaTeam" üyelerine her forma yakışır

Forma Örnekleri konusunda ayrı bir konu başlığı açtım.
                              Insignia Club Turkiye | Etkinlik & Organizasyon | Üye Etkinlikleri | "İnsigniaTeam" Futbol Takımının FORMA ÖRNEKLERİ
                              InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

Arkadaşlar
                                Hakem olayına ne dersiniz? Bunu da düşünün...
                                Hakemsiz biraz polemik yüksek olur... Bu görevi üstlenmek isteyenler var mı ?

Yorum

İşleniyor...
                                X