Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam Futbol Klübü :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: InsigniaTeam Futbol Klübü

Yanliz mustafa kardesim iki tane anadolu takimi var . Biri istanbulun anadolu yakasi takim. Biri de guzel Turkiyemin Anadolu kismini temsil eden buyuk anadolu takimi ..sen hangisinde yer almak istersin...??????

Yorum

Ender bey tersini dusunemeyiz degil mi?....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
        Orjinal yazı sahibi: mstfkls
        Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Heyt be hemsehrilerim gelmeye basladi.
        valla ben daha yeni gördüm ya etkinliği o yüzden geç kaldım , futbol fotoğraftan sonra benim en büyük hobim gelmez miyim
        Mustafa hocam ne olur Anadolu yakasında oturuyorum de
        ben istanbul anadolu yakasındayım ya evim ümraniyede işyerim avrupa yakasında fatihte , e doğal olarak ümraniye de evim olduğuna göre anadolu yakasını temsil etmem lazım
        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Neyse Mustfa kardesim.....Hangi takimda oynarsan oyna umarim ileride tanismak nasip olur. Saygilar sevgiler

Yorum

Neyse Mustfa kardesim.....Hangi takimda oynarsan oyna umarim ileride tanismak nasip olur. Saygilar sevgiler
            tabiki inşallah , bende ilk fırsatta tanışmak istiyodum sizlerle sanırım bu maçta veya ondan önce bi etkinlik olursa orda tanışma fırsatımız olur , dediğim gibi benim normalde anadolu yakası takımında olmam lazım ama eksiklik gibi bi durum söz konusu olursa diğer takımda da oynayabilirim , organizasyon nasıl yapılırsa yani...
            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Siz istanbul takimini hallededurun benim Anadolu takimini ayarlamk gibi bir derdim var. haydi Anadolunun cengaverleri nerdesiniz ya? haydi Adana İzmir Mersin Trabzon Konya ? Nerdesiniz .. .? Sesime gelin haha haha haha haha

Yorum

Kesinlikle utku kardesim

Yorum

ya arkadaşlar bı trabzon spor gıdıyor her takım aynıdır ama en buyuk fenerbahce

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                    tabiki inşallah , bende ilk fırsatta tanışmak istiyodum sizlerle sanırım bu maçta veya ondan önce bi etkinlik olursa orda tanışma fırsatımız olur , dediğim gibi benim normalde anadolu yakası takımında olmam lazım ama eksiklik gibi bi durum söz konusu olursa diğer takımda da oynayabilirim , organizasyon nasıl yapılırsa yani...
                    Mustafa Bey madem Avrupa'da işyeriniz sizide Avrupa Kartalları'na yazalım, çünkü genel olarak buluşmalarımız iş çıkışı ve Avrupa'da oluyor
                    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

bence bırakın avrupayı asyayı karma olsun bu gidişle 14 kişi bi takım 14 kişi bi takım olacaga benziyor bukadar büyük sahada zor yani benden söylemesi haha
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Emrecim haydi Anadolu kartallarını oluşturmaya. Sen de çevreden başla takım ayarlamasına.

Yorum

Siz istanbul takimini hallededurun benim Anadolu takimini ayarlamk gibi bir derdim var. haydi Anadolunun cengaverleri nerdesiniz ya? haydi Adana İzmir Mersin Trabzon Konya ? Nerdesiniz .. .? Sesime gelin haha haha haha haha
                          utkucum çok bağırma sesin kısılır haha bu gidişle anadolu takımının tek futbolcusu sen olucan galiba haha oralarda futbolcu bulamadında bizim buraların futbolcularınımı ayartmaya çalışıyorsun gel sen boşuna uğraşma takım çıkartcam diye biz seni bağrımıza basarız obaa

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Sağolasın Volkanım ama unutma Türkiyedeki en çok arabalı katılımı Ankara grubu yapmıştı. Bunu da animallah hallederiz. Anadolunun bağrından çok kuvvetli bir takım çıkacak hayırlısı ile sonrasında da İnsigniateamin şampiyonu olacak....Geleneksel turnuvanın ilk kupası ANADOLUNUN olacak..... muhaha muhaha muhaha

Yorum

..Türkiyedeki en çok arabalı katılımı Ankara grubu yapmıştı...
                              Efendim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                ..Türkiyedeki en çok arabalı katılımı Ankara grubu yapmıştı...
                                Efendim

ben bıle anlamadım valla

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

İşleniyor...
                                X