Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam Futbol Klübü :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: InsigniaTeam Futbol Klübü

Volkanım biz İstanbul takımlarını yensek de şike ve şaibeyi tffyi yenemiyoruz. Bu arada sen ne zmana İstanbullu oldun. Sen sakaryalı değilmiydin??? hani şu karadenizlilerin bol olduğu memleketten. Ha şu da var siz istanbullular işinize geldi mi düşman işinize geldi mi dost oluverirsiniz değil mi? mesela sen fener adına mı beşiktaş adına mı yok sa galatasaray adına mı konuşuyorsun ????? Ben sadece ve sadece TRABZON adına konuşurum muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      artık değişik organizasyonlar yapmak lazım, halı saha maçı bu açıdan iyi bi başlangıç, aklımdaki diğer aktiviteler, atv turu, paintball, sinema ve tiyatro, müze ziyaretleri.... yönetimin bu konuda desteğini bekliyorum....
      Evet Hasan hem fikiriz. Paralellik var aramızda.
      Projelendirip gerçekleştirmek için ön çalışmalar yapılıyor.
      Aktivite olgunlaşınca hemen duyurusunu yapıyoruz.
      Katkılarından dolayı teşekkürler..
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

bencede iyi fikir iyi oyunculari toplayip diger kuluplerle kendi formamiz altinda mac yapariz kasap defans ihtiyaci varsa bende gelirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Volkanım biz İstanbul takımlarını yensek de şike ve şaibeyi tffyi yenemiyoruz. Bu arada sen ne zmana İstanbullu oldun. Sen sakaryalı değilmiydin??? hani şu karadenizlilerin bol olduğu memleketten. Ha şu da var siz istanbullular işinize geldi mi düşman işinize geldi mi dost oluverirsiniz değil mi? mesela sen fener adına mı beşiktaş adına mı yok sa galatasaray adına mı konuşuyorsun ????? Ben sadece ve sadece TRABZON adına konuşurum muhaha muhaha muhaha muhaha
          ben doğma büyüme istanbulluyum utkucum galatasarayda bir istanbul takımı olduğu için tutuyorum yoksa ezeli rekabet herzaman devam eder .. sizede fener 5 gol atarsa galatasaraylılarda sevinir ki olacak az kaldı muhaha muhaha muhaha muhaha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
            Orjinal yazı sahibi: aRsLan
            Yer tarih belli olursa anadoluya iki kişi gelebiliriz

Anıl kardeşim 2. kişi klüptenmi ?
            İnsignia hayranları abi Biri ben biride babam amcam bizle kalıyor iyi topcudur Üye değiller ama sayemde takip ediyorlar siteyi
            2016 w205 AMG

Yorum

arkadaşlar insignia team üyelerine halısaha etkinliği üçretsiz ihihi yapmanız gereken sadece insigniateam e üye olmak hepsi bukadar siz yeterki gelin 1 saat değil sabaha kadar oynayabilirsiniz
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                arkadaşlar insignia team üyelerine halısaha etkinliği üçretsiz ihihi yapmanız gereken sadece insigniateam e üye olmak hepsi bukadar siz yeterki gelin 1 saat değil sabaha kadar oynayabilirsiniz

sabaha kadar oynarsak bi kaç gün misafir etmek zorunda kalırsın bak ona göre maçtan sonra mangalda varmı?

Yorum

Ya Volkan ne kadar garip bir adamsın ya !!!! İlk defa bir Galatasaraylının Fener kazanınca mutlu olacağını duyuyorum. İnanılacak bir arkadaş değilsin vallahi ...Şu an gülmekten ölüyorum sana...... Merak etmeyin her zaman için İstanbul takımlarının gazını almaya devam edeceğiz. Dua edin Şampiyonlar ligi bizi fena yordu.... Görürdüm ben o zaman galatasarayı feneri...... Bu arada geçen sezon ki eziklğinizi de unutmayın derim.... Allahın sopası yok gün gelir devran döner bu maçları çok ararsın.... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                  Emre kardeşim toprağım helal olsun .... Bu arad sen de bizdensin unutma..... Geliyor geliyor Anadolunun cengaverleri geliyor..... Bekle bizi İstanbul her zman ki gibi ifadenizi almaya geliyoruz.....
                  Bugünden itibaren start verildi ..... haydi TRabzon Ankara Samsun Rize Çankırı Amasya İZMİR Aydın Antalya Urfa Diyarbakır Erzurum Elazığ Ağrı ....vs...İNSİGNİATEAM ANADOLU TAKIMINI kurmaya....... Haberlerinizi bana yazın. Anadolu ligini başlatalım ve takımımızı kuralım. İstanbuldakiler de tir tir titresin....Her zaman ki gibi........

Yorum

Takım adı için de fikirlerinizi bekliyorum. Örnek: Anadolu Kartalları

Yorum

İstanbuldakiler de tir tir titresin....Her zaman ki gibi........
                      Soğuk hava dalgasımı geliyor nedir bu üşüyeceğiz sanırım muhaha muhaha muhaha muhaha
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

EEEE Sufyan hocam titreyin tabii !!!! Biliyorsun bütün akınlar Anadoludan gelmiştir tarihte.......

Yorum

INSIGNIA KARTALLARI

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

......
                            ..... Bekle bizi İstanbul her zman ki gibi ifadenizi almaya geliyoruz.....
                            ..... İstanbuldakiler de tir tir titresin....Her zaman ki gibi........
                            Bu sözlere sadece kahkaha atılır haha haha haha haha haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ya Volkan ne kadar garip bir adamsın ya !!!! İlk defa bir Galatasaraylının Fener kazanınca mutlu olacağını duyuyorum. İnanılacak bir arkadaş değilsin vallahi ...Şu an gülmekten ölüyorum sana...... Merak etmeyin her zaman için İstanbul takımlarının gazını almaya devam edeceğiz. Dua edin Şampiyonlar ligi bizi fena yordu.... Görürdüm ben o zaman galatasarayı feneri...... Bu arada geçen sezon ki eziklğinizi de unutmayın derim.... Allahın sopası yok gün gelir devran döner bu maçları çok ararsın.... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                              Emre kardeşim toprağım helal olsun .... Bu arad sen de bizdensin unutma..... Geliyor geliyor Anadolunun cengaverleri geliyor..... Bekle bizi İstanbul her zman ki gibi ifadenizi almaya geliyoruz.....
                              Bugünden itibaren start verildi ..... haydi TRabzon Ankara Samsun Rize Çankırı Amasya İZMİR Aydın Antalya Urfa Diyarbakır Erzurum Elazığ Ağrı ....vs...İNSİGNİATEAM ANADOLU TAKIMINI kurmaya....... Haberlerinizi bana yazın. Anadolu ligini başlatalım ve takımımızı kuralım. İstanbuldakiler de tir tir titresin....Her zaman ki gibi........
                              kurun bakalım takımınızı utku, bakalım nasıl bir takım çıkacak trabzon gibiyse vay halinize takımınızın en son şampiyonluğunda çoğu üye bebekti sizde onlara benzerseniz insignialar hurdaya ayrılır o zaman anca kazanırsınız bizde titreriz ama yaşlılıktan muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Evet listede çoktan 14 kişiyi geçtik bu olayı ne zaman resmiyete döküyoruz

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
                                X