Beyler siz en iyi takımınızı çıkarın maçlar sonunda. Gelin bir de gerçek anadolunun takımıyla oynayın bakalım. Biz anadoludan öyle bir takım çıkaracğız ki İstanbul takımları ağlayacak. Yapın maçları sonra bir karma takım çıkarın. Biz de Ankara merkezli Anadoludaki tüm şehirlerden bir takım çıkaralım. Görelim bakalım İstanbul Türkiyenin yarısı mı??????
Siz orda Takım kuracak kadar adam toplayın sonra Düzcede Emrenin Sahada maç yaparız keyiflide olur
Tamamdır Utkunun da oluşturacağı takim ortaya çıkinca Olay koptu demektir. Tebrikler şimdiden.
Şike iddialarından sonra ligin pek bir anlamı kalmadı.
Insignia team ligi arenada yerini alıyor.
obaa hiho
Ama Utku ,
Hem mekanı sen belirliyorsun hemde mekan sahibine şike yapabilir diyorsun ?
Yenilen Emre'ye yüklenecek anlaşılan. Emre sen de istanbuldan katıl madem öyle....
Bu arada ben okadar iddialı değilimdir. Bu konuda ben iyim diyen çıkarsa yerime geçebilir.
artık değişik organizasyonlar yapmak lazım, halı saha maçı bu açıdan iyi bi başlangıç, aklımdaki diğer aktiviteler, atv turu, paintball, sinema ve tiyatro, müze ziyaretleri.... yönetimin bu konuda desteğini bekliyorum....
bu iş iyiden iyiye ciddileşiyor.. ozaman ben iyiyim diyen önce çıksın da, çekişmeli maçlar yapalım
valla futbol oynamışlığımız var .hemde epeyce seneler .Okul takımı falan ama vücut hamlaştı tabi artık benden defans yada kaleciden başka birşey olmaz gibime geliyor.Bellide olmaz çakılı forvet falanda olabilirim .Beleşci forvet mi desem
Yorum