Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam Futbol Klübü :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: InsigniaTeam Futbol Klübü

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Vay vay İstanbul vay ben bundan sonra konuşmayacağım sahada konuşacağız. Ha bu arada ne mutlu ki yılların düşmanları bir anda bzizm gibi bir rakibe karşı güç birliği yaptı. Bu arada volkanım aç da biraz TRABZONSPOR tarihçesini oku. İLklerin takımı nasıl onunur öğren . 100000 nüfuslu bir şehrin takımının milyonların istanbulunu nasıl dize getirdğini gör de azcık taktir et. Galatasarlı mısın fenerli misn yoksa beşiktaşlı mı artık bir karar ver. Bu arada bizizm en büyük farkımız tuttuğumuz takımın nüfus cüzdanımızda yazması. Bu da büyük bir şereftir. Yoksa sakaryalaı olup da galatasarayı tutmuyoruz muhaha muhaha muhaha muhaha. Yani işimize gelince sakarayalı işimize gelince istanbullu olmuyoruz haha haha haha haha haha haha haha
    Utkucum selamlar,
    Bende bir Sakarya Hendekli olarak olaya dahil olma durumu gördüm kendimde, Sakarya lı olmak ta doğmakta farklılıktır. Bunu tüm türkiye değil dünya bilir. Vatan millet SAKARYA sözün bittiği yer.
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Utkucum yanlız kaldı fazla saldırmayın ha ))
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
        Orjinal yazı sahibi: mstfkls
        Neyse Mustfa kardesim.....Hangi takimda oynarsan oyna umarim ileride tanismak nasip olur. Saygilar sevgiler
        tabiki inşallah , bende ilk fırsatta tanışmak istiyodum sizlerle sanırım bu maçta veya ondan önce bi etkinlik olursa orda tanışma fırsatımız olur , dediğim gibi benim normalde anadolu yakası takımında olmam lazım ama eksiklik gibi bi durum söz konusu olursa diğer takımda da oynayabilirim , organizasyon nasıl yapılırsa yani...
        Mustafa Bey madem Avrupa'da işyeriniz sizide Avrupa Kartalları'na yazalım, çünkü genel olarak buluşmalarımız iş çıkışı ve Avrupa'da oluyor
        valla Ahmet hocam ben seve seve hangi takımda oynamama karar verilirse oynarım problem yok , sonuçta hem anadolulu hemde avrupalıyım
        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Ne oldu Fatih hocam ve Erhan kardesim sizin anlamadiginiz degil benim anlatmadigim seyi bir kez daha izah edeyim. O cumle ile soylenen Ankara grubu isterse 1 degi 5 takim cikarir. Yani istersek 40 arabalik organizasyonda yapariz deek istedim. Umarim imdi anlatabilmisimdir muhaha muhaha

Yorum

Kamil hocam volkan kardesime izah ettim bir daha izah edeyim. Herkesin memleketi kendine ozel ve guzel Turkiyem ise hepimize ozel. Ben orda benimtuttugum takim nufus cuzdanimda yaziyor diye ozel dedim. Ancak Volkan kardesim uzerine alinip benim memlketim de ozel dedi. Basindan beri dedigim gibi herkesin memleketi kendine ozel. Saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
              Orjinal yazı sahibi: Erhktn
              nurettın abı sorun yok her turlu varım ben ama sort forma ve ayakkabı cluptenmı olacak haha
              Vay Erhan sen işi ciddiye aldın olur kardeş her türlü forma olur Takım İn forması olmalı.
              Orjinal yazı sahibi: Erhktn
              guzel bır forma yapmak lazım nurettın abı
              Formalarınız hazır ihihi

Yorum

Siyah beyazın da bir modeli fen olmazdı
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Renkler güzel yalnız üzerine avrupa yakası anadolu yakası diye yazmasak nasıl olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ender
                    Renkler güzel yalnız üzerine avrupa yakası anadolu yakası diye yazmasak nasıl olur
                    Değişiklik aynen uygulanmıştır. ihihi

Yorum

Valla harika olmuş

Yorum

Abi başta ellerine sağlık
                        Sana zahmet olucak ama logomuzu biraz daha büyük bir şekilde ortaya alsak (sponsor gibi) ve logonun bulunduğu eski yerede numaralar yazsak nasıl olur ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Ne oldu Fatih hocam ve Erhan kardesim sizin anlamadiginiz degil benim anlatmadigim seyi bir kez daha izah edeyim. O cumle ile soylenen Ankara grubu isterse 1 degi 5 takim cikarir. Yani istersek 40 arabalik organizasyonda yapariz deek istedim. Umarim imdi anlatabilmisimdir muhaha muhaha
                          Utku hocam keşke 1 takım çıkarsanız yeter size haha haha

Sen iste ben size 40 değil 80 arabalık organizasyon yapayım haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                            Siyah beyazın da bir modeli fen olmazdı
                            Siyah ve beyaz formaları da ekledim Nurettin bey ihihi

Yorum

Cemil abi şöyle özgün bir çalışma yapsan parçalı çubuklu birde arkadan görünüşlü olsun sponsorlarımız bizden çalışma bekliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Cemil abi şöyle özgün bir çalışma yapsan parçalı çubuklu birde arkadan görünüşlü olsun sponsorlarımız bizden çalışma bekliyor
                                Tamamdır Fatih bey, yarın birşeyler hazırlamaya çalışırım.

Yorum

İşleniyor...
                                X