Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En. Favori yolunuz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: En. Favori yolunuz

Bende düz yol olarak,Adapazarı-Hendek düzlüğü ve Aydın-İzmir otobanınını severim.Ama o yollarda da hızlının hızlısı var Ondan dolayı ben geliş-gidişli yolları daha çok seviyorum,o yollarda şöförlük daha ön planda ayrıca adrenalin yükseldiği için uykumda gelmiyor
    Görsellik olarak en sevdiğim yol,Kemer-Kumluca-Kaş sahil yolu...Bizim araçlarımız için biçilmiş kaftan,ayrıca da müthiş bir manzara hakim
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Adnan Kahveci Caddesi. rolleyes
      2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Toros'un dağ yollarına hastayım, tek şerit yolda sürekli gaz fren debriyaj direksiyon hareketleri, karşıdan gelenin olmadığına da emin olduktan sonra virajları keserek dönmeye bitiyorum

Konya yolu ve Afyon yollarını da hiç sevmem, dümdüz git git bitmiyor.
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Toros'un dağ yollarına hastayım, tek şerit yolda sürekli gaz fren debriyaj direksiyon hareketleri, karşıdan gelenin olmadığına da emin olduktan sonra virajları keserek dönmeye bitiyorum

Konya yolu ve Afyon yollarını da hiç sevmem, dümdüz git git bitmiyor.
          Harbiden uyku getirecek cinsten yollar etrafta bir şey yok dümdüz yol sıkıyor bir de arabayı peder sürüyorsa
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Rize İyidere İkizdere arasi.. Bol virajli, bir yanimda dere, bir yanimda dağ
            2014 BMW 320d

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagman

tam dediğiniz yer neresi bilmiyorum ama karadeniz yolu benimde hoşuma gidiyor(du) duble yol yapılınca nasıl oldu bilmiyorum.
              yıllar önce eski karadeniz yolunda Transporter ile 7-8 kişi gitmiştik, zaten hız yapılmıyor, birde sollanamayacak bir yerde önünde tıra denk geldiysen yol uzuyorda uzuyor o anki kalabalıkla minibüste sohbet muhabbet bayağı zevkli geçmişti yolculuk
              InsigniaTEAM

Yorum

Mahmutbey gişeler -- Çerkezköy yolu.......
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Orjinal yazı sahibi: cagman

tam dediğiniz yer neresi bilmiyorum ama karadeniz yolu benimde hoşuma gidiyor(du) duble yol yapılınca nasıl oldu bilmiyorum.
                  yıllar önce eski karadeniz yolunda Transporter ile 7-8 kişi gitmiştik, zaten hız yapılmıyor, birde sollanamayacak bir yerde önünde tıra denk geldiysen yol uzuyorda uzuyor o anki kalabalıkla minibüste sohbet muhabbet bayağı zevkli geçmişti yolculuk
                  Duble yoldan sonra viraj kalmadı sahilde. Ama ben hala sadece keyifli olsun diye eski yolu kullanıyorum Perşembe geçişlerinde.
                  Hatta şöyle bir tabela vardır: "tehlikeli virajlar 26km"
                  2014 BMW 320d

Yorum

Evet ikinci favori yolumdan bugun gectim
                    Hos ilk goruste ask gibi idi
                    İzmir taysindan oralari ziyaret etmelerini istiyorum
                    Hatta bunu hepberaber yapalim

Guzergah torbali-Tire-Odemis-bozdag-Ahmetli
                    Muhtesem manzara (1300 metreye cikiyorsunuz)
                    Arkanizda Odemis Selcuk ovalari
                    Onunuzde Salihli Baglari
                    Tarihi mekanlar Birgi ve Sarp
                    Bence doga harikasi Golcuk

Kabul edilebilir asfalt kalitesi
                    Orta hizli viraj ve duzlukler ile cennetten bir parca

Cok cok cok hosuma giden 120 km (ozellikle Tire sonrasi 80 km )

Yorum

E-5 Yolu

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firat12
                        Evet, kimse bu caddenin ne olduğunu bilmediğinden dolayı bi açıklık getirmek amacıyla video hazırladım.
                        Meriva servisteydi kusura bakmayın symbol ile çekmek zorunda kaldım.
                        Bu yolda Meriva ile 100'ün üstünü görmüşlüğüm vardır. E benden daha fazlasını da beklemeyin sonuçta ehliyetsiz bi gencim.

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
                        2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Elazığ-Diyarbakır yolu Maden virajları ve Hazar gölü virajları.Özellikle Hazar gölü kısmı duble yol oldu ve 130-140 ile tatlı virajlara göl manzarası eşliğinde girmek güzel bir duygu.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Evet, kimse bu caddenin ne olduğunu bilmediğinden dolayı bi açıklık getirmek amacıyla video hazırladım.
                            Meriva servisteydi kusura bakmayın symbol ile çekmek zorunda kaldım.
                            Bu yolda Meriva ile 100'ün üstünü görmüşlüğüm vardır. E benden daha fazlasını da beklemeyin sonuçta ehliyetsiz bi gencim.

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
                            yurtdışında yaşasaydın şu videoyla başına neler gelirdi biliyormusun? psikolojik tedavi bile uygularlardı valla. bence hiç iyi birşey yapmıyorsun, şehiriçi, dar sokaklar, diğer arabalar, yayalar, çocuklar say say bitmez. hiç iki aracın arasından koşarak fırlayan çocuk gördün mü? küçükken ben fırladım, mercedesin tamponunu bacağımda hissettim. ben araba kullanırkende bir çocuk fırladı, çok şükür bir temas olmadan durabildim, çocukta çok fena tırstı
                            herşey anlık olup bitiyor, bu yaptıkların şakaya ve dikkatsizliğe gelmez, ne olup bittiğini anlayamazsın. üzüntüsü ayrı, vicdani yanı ayrı dert.
                            gece gece epey nasihat ettim ama olması gereken bu
                            InsigniaTEAM

Yorum

Yeni yapılan Kırıkkale-Ankara yolu Özellikle Kırıkkaleden Ankaraya gidişte dağ tırmanırken insignia nın verdiği keyif

Artı olarak da hergun kullanmak zorunda oldugum Gölbası-Eskisehir yolu otobanı mecburiyetten sevdik artık
                              2012 İnsignia 2.0CDTİ Edition + Still Paket

Yorum

Biraz uç bir örnek olacak ama,İpsala hudut kapısından Yunanistan'a girer girmez inanılmaz uzun,düz radarsız bir otoban O yolda aracınız kaç km.hız yapıyorsa basabilirsiniz.Malesef Türkiye'de böyle yollar yok
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X