Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En. Favori yolunuz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• En. Favori yolunuz

Arkadaslar bugun Adapazari Bozhoyuk arasinda giderken
    Bu yolun eski hali ile simdiki durumunu dusununce zevkten dort kose olmamak elde degil
    Virajlari tunelleri asfalt kalitesi ile su an icin bir numarali yolum burasi
    Cruise 150 ile etrafi seyrede seyrede akmak harika
    Sizin favori yolunuz neresi
    Not: bu baslik daha once acildiysa beni oraya isinlayiniz

Ynt: En. Favori yolunuz

150 ile yolu seyretmek

Yorum

O yol hakikaten yüzyılın icadı gibi birşey oldu yahu Aynı duygularla bende geçtim oradan 150 cruıse ıle hatta Bülent abinin Aşk Tesadüfleri sever tavsıyesını hanımla beraber ızleyerekten. Ama Kütahya afyon arası berbattı.

Benim favori yolum bodrum marmaris göcek kaş finike kemer e baglayan sahıl yolu pür dikkat pür güzellik

Birde aydın muğla yolundan akyakaya ınerkenkı o virajlı yol. Masmavi gökova körfezine atlayası gelıyor ınsanın
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

edirne istanbul arası bas basabildiğin kadar birde adapazarı ankara arasındaki düzlükler

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

manzara olarak kaz dağlarına tırmanıp tam o küçükkuyuya inişin başladığı an çok zevkli.hele ki trafik yoksa.sol taraf muhtesem dağ manzarası sağ tarafta yüksekten deniz manzarası.çok keskin virajları da olsa acayip keyifli bi yol.düzlük olarak ta çorlu çevre yolu ve tekirdağ-keşan yolu keyifli hız için.

Yorum

ben taşucu-antalya yolunu seviyorum yavaş gidiliyor ama manzara 10 numara.
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
              edirne istanbul arası bas basabildiğin kadar birde adapazarı ankara arasındaki düzlükler
              Edirne istanbul arası derken otobandan bahsediyosunuz anladığım kadarıyla.o yolda ne kapışmalar dönüyor yazları.bu yaz tam otobanın üstündeki köprüden ağır ağır geçerken x6 ile cayennenin altımdan kafa kafaya fişekleğini görmüştüm.edirne tarafına gidiş yönünde

Yorum

değirmendere karamürsel arasında gonca denilen yer dağ deniz orman ve sürekli sağlı sollu virajlar
                2015 leon fr

Yorum

antep urfa otobani kesinlikle radar yemeye kesinlikle degecek bir yol mugladan marmarise inmenin gorselligi de bir baska tabiki.ayrica inerken de gorebileceginiz gibi eski marmaris yolu var selvilerin arasindan gecen muthiss bir havasi var gercektende.
                  Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

izmir aydın otobanı basbasabildiğin kadar + olarak bodruma giriş manzara mükemmel
                    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                    GIBBON

Yorum

ah birde yakmasaydilar o guzelim ormanimizi bodrumdaki bodrumda gumbet-merkez arasindaki yel degirmenlerine giden cok kisa ama geceyse eger basinizi bir saga bir sola cevirmekten kendinizi alamayaciginiz enfes bir yol daha var
                      Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

aydın otobanı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                          Benim favori yolum bodrum marmaris göcek kaş finike kemer e baglayan sahıl yolu pür dikkat pür güzellik
                          Birde aydın muğla yolundan akyakaya ınerkenkı o virajlı yol. Masmavi gökova körfezine atlayası gelıyor ınsanın
                          İkisine de +1...

Yakıcı güneşin altında sunroofu açıp, enfes mavi tonlarının oluşturduğu uçsuz bucaksız deniz manzarası ve güzel bir müzik eşliğinde, ne yavaş ne de çok hızlı bir tempoyla o virajları tatlı tatlı almanın keyfini verebilecek bir başka yol daha var mı bilmiyorum. O yoldan geçip de, Kaş ile Kalkan arasında bulunan ve yol seviyesinden aşağı 190 basamak inerek varılan Kaputaş plajında denize girip Akdeniz'in sert dalgalarını yüzünüze yemeden giderseniz yolculuk eksik kalmış sayılır...

Bahsi geçen diğer yolda Gökova'nın nefes kesen mavisini izleyerek aşağı inip Akyaka'ya varıp yerleştikten sonra, denize girmek için halk plajını tercih etmek yerine, tepeden gördüğünüz o koyun bittiği noktaya gitmelisiniz. Azmak üstündeki tahta köprüden geçip boyunuzca sazlıkların arasından birkaç yüz metre yürüyüp varacağınız kumsal, belki de tüm Akdeniz ve Ege'de göreceğiniz sahillerin en bakirlerinden biridir ve gün batımına doğru size enfes manzaralar sunacaktır...

Yorum

çeşme izmir otobanı ayrıca izmir aydın otobanı, aydınlı kardeşlerimiz iyi bilir yolun mükemmelliğini

Yorum

E5

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X