yanlız gittiğin için az yakmışın eğer iki veye üç insignayla gitseydin 15lt bulurdun herhalde
Kesin öyle olurdu. Zaten şehir içinde bile bazı arkadaşlarla(onlar kendini bilir) yola çıktımızda 15lt leri geçiyoruz bile.. Ayrıca bunada az yaktın diyorsan senin araç ne yakıyor merak ediyorum.
EDİRNE SELİMİYe camii muhteşem bir mimari si var değilmi murat bende bundan 10 sene önce siyaret etmiştim.225 tlye ben 700 km gidemessem arabamı yakarım duyrulur haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
ENİRNE SELİMİYe camii muhteşem bir mimari si var değilmi murat bende bundan 10 sene önce siyaret etmiştim.225 tlye ben 700 km gidemessem arabamı yakarım duyrulur haha
Emre'cim gerçekten mükemmel bir yapı içeri girince tüylerim diken diken oldu. Sıkıştırınca ne kadar yakıyor.?
Abi senin araba benim arabadan 30.000 tl daha pahalı o kadar olsun. Ben 30.000 tl lik benzin alsam 60.000 km yol yaparım. Onuda 3 senede ancak yaparım ,arabada bende o kadar kalmaz bu durumda üzülmeme gerek yok.
Yorum