Herkese merhaba bugün işim gereği acilen Edirne'ye gitmem gerekti.Acil olduğu için(bahane hazır tabi) biraz hızlı gittim sürat en az 165 en çok 245 idi. Açıkcası gidişte yakıt ortalamasına hiç bakmak istemedim.Dönüşte ise 140 km cruise le yolcuğumu tamamladım.
Yakıt ort:13.9 lt/100km
Hız ort : 138 km/saat
Toplam yol: 456 km otoban + 18 km şehiriçi(dur-kalk vs.)
280 tl lik benzin kullandım.
Toplam yolculuk süresi: 2 saat 50 dakika
Keyifli bir yolculuk oldu. Araba kullanırken resim çekme kabiliyetim olmadığından resim çekemedim.
Gezimin işten daha güzel tarafıda Edirne'ye gitmişken meşhur ciğer tava yemek ve bir mimari harikası olan Selimiye camii nide ziyaret etmek oldu. Büyüleyici bir yer,hazır camideyden 10 Kasım dolayısıyla Ulu Önder Atatürk'ün ruhuna bir Fatiha okumakta nasip oldu.
Bu arada gidip göremeyenler için birkaç kare fotoğraf ve video ekliyorum. Bu kadar şeyi okuduysanız teşekkür ediyorum saygılar...
Fotoğraflar;
Buyrun buda video;
Çekimler iphone4 çekimleridir,kalitesi kötü olabilir kusura bakmayın..
Yakıt ort:13.9 lt/100km
Hız ort : 138 km/saat
Toplam yol: 456 km otoban + 18 km şehiriçi(dur-kalk vs.)
280 tl lik benzin kullandım.
Toplam yolculuk süresi: 2 saat 50 dakika
Keyifli bir yolculuk oldu. Araba kullanırken resim çekme kabiliyetim olmadığından resim çekemedim.
Gezimin işten daha güzel tarafıda Edirne'ye gitmişken meşhur ciğer tava yemek ve bir mimari harikası olan Selimiye camii nide ziyaret etmek oldu. Büyüleyici bir yer,hazır camideyden 10 Kasım dolayısıyla Ulu Önder Atatürk'ün ruhuna bir Fatiha okumakta nasip oldu.
Bu arada gidip göremeyenler için birkaç kare fotoğraf ve video ekliyorum. Bu kadar şeyi okuduysanız teşekkür ediyorum saygılar...
Fotoğraflar;
Buyrun buda video;
Çekimler iphone4 çekimleridir,kalitesi kötü olabilir kusura bakmayın..
Yorum