hafta sonu adapazarı kaçamaklarından birinden daha dönerken hendek adapazarı istikametine doğru yol alırken arkamdan kırmızı bir araba geliyordu nedir bu acaba derken yaklaştığında mazda rx8 olduğunu fark ettim şununla test ediim diye sevinirken adam pek oralı olmadı fazla ,bende adamı gaza getireyim diye önüm boşken masus gaza basmıyorum yavaşlıyorum derken bu orta şeride geçti orta şeritten hafifçe hızlanıyor bende hızlanıyorum yol vermeyince bu gıcık oldu başladı gazlamaya o orta şeritte ben sol şeritte gazlıyoruz ama geçemiyor 235 çıktığımızda 2.5 araba fark vardı rahat bende nasıl bu kadar fark oluştu diye şaşırken baktım arkadan bir leon kopmuş geliyor en sol şeritten mazdayı geçip benim yanıma gelip beni geçerken benim hızım 256 dı son çıkabildiğim hızda benim 263 oldu önümde 2 ,3 boy farkla önümdeydi şimdi benim merak ettiğim mazda 231 bg bildiğim kadarıyla daha düşük bg lisi varmı bilmiyorum, leonda 2.0 240 bg çhiplimiydi stockmuydu bilmiyorum ama çok zorlanmadı geçerken mazdayı geçmeme anlam veremedim benim arabada 1 kişi ektradan ağır ve rx8 se zaten insigniadan çok hafif 1160 kg yanılmıyorsam bu aranın daha düşük bg li olanını bilen varmı birde şunu fark ettim arabama stage 3 yazılım büyük intercoler ve cat ları iptaldi geçenlerdeyse komple 70 mm boru dümdüz arkaya kadar hiç kıvrılmadan ve 70 mm iki son susturucu taktırdım şehir içinde fark edemiyordum ama 200 den sonra farkı ciddi hissettim turbo aracın çıkışını ne kadar rahatlatırsanız okadar fark ediyor haberiniz olsun
![ok](https://www.insigniateam.com/core/images/smilies/ok.gif)
Yorum