hafta sonu adapazarı kaçamaklarından birinden daha dönerken hendek adapazarı istikametine doğru yol alırken arkamdan kırmızı bir araba geliyordu nedir bu acaba derken yaklaştığında mazda rx8 olduğunu fark ettim şununla test ediim diye sevinirken adam pek oralı olmadı fazla ,bende adamı gaza getireyim diye önüm boşken masus gaza basmıyorum yavaşlıyorum derken bu orta şeride geçti orta şeritten hafifçe hızlanıyor bende hızlanıyorum yol vermeyince bu gıcık oldu başladı gazlamaya o orta şeritte ben sol şeritte gazlıyoruz ama geçemiyor 235 çıktığımızda 2.5 araba fark vardı rahat bende nasıl bu kadar fark oluştu diye şaşırken baktım arkadan bir leon kopmuş geliyor en sol şeritten mazdayı geçip benim yanıma gelip beni geçerken benim hızım 256 dı son çıkabildiğim hızda benim 263 oldu önümde 2 ,3 boy farkla önümdeydi şimdi benim merak ettiğim mazda 231 bg bildiğim kadarıyla daha düşük bg lisi varmı bilmiyorum, leonda 2.0 240 bg çhiplimiydi stockmuydu bilmiyorum ama çok zorlanmadı geçerken mazdayı geçmeme anlam veremedim benim arabada 1 kişi ektradan ağır ve rx8 se zaten insigniadan çok hafif 1160 kg yanılmıyorsam bu aranın daha düşük bg li olanını bilen varmı birde şunu fark ettim arabama stage 3 yazılım büyük intercoler ve cat ları iptaldi geçenlerdeyse komple 70 mm boru dümdüz arkaya kadar hiç kıvrılmadan ve 70 mm iki son susturucu taktırdım şehir içinde fark edemiyordum ama 200 den sonra farkı ciddi hissettim turbo aracın çıkışını ne kadar rahatlatırsanız okadar fark ediyor haberiniz olsun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ınsıgnıa mazda rx8 ve leon cupra
Collapse
X
-
Ynt: ınsıgnıa mazda rx8 ve leon cupra
Mazda RX 8 in 192 hp ve 4 oranli otomatigi var
Ama senin canavar ile normal duz versiyon gelse arkadasin 9000 devirlerde dolasmasi gerekir
Cupra en iyi izgarada yenir
Aletin stock bule Golf R zorluyor
Eee el oglu da bos durmaz chipler aleti temiz 300 hp alir diye dusunuyorum
Ama seni de 2.0 turbo olarak dusunmustur
Bu arada uzun bir aradan sonra azittik biz de
Saglam bir sey yakalamak icin 180 temposu ile takildik ama saglam birsey gelmedi
Bir Polo TDİ yakaladi adapazari donusu
Gecenlerde de musallat olmustu birisi
Dedim ne oluyoruz biraktim baktim ufaklik aldi gidiyor 200 temposu ile
Dilovasi yokusunda ezdim ufakligi aman dikkat 1.6 TDi DSG gelmis 45 bine
Haberim yoktu 90 hp tek hareketle 105 olur diye dusunuyorum
Tork dar bir aralikta 230 nm
Siz siz olun kucumsemeyin
Sonrasinda duzlukte 200 ile bekledim resmen geldi ufaklik
Bu arada onumde E 220 CDİ estate alamanci amcam ziplayinca hadi bakalim dedik
Cayirovaya kadar tamponda kaldim
Nedenini merak ettim bakmisim 6.viteste kalmisim baktim yokus asagi
dayanamadim sagladim 245 gormusum
SOn vukuat birinci kopruye baglanti yolun tampon da
Bir rocco afil afil geliyor
Bir iki makas baktim geliyor
4.vites 160-200 arasi zipliyoruz ama ara aciliyor
Radar oncesi yol verdim
Gecti bu egsoz falan yapmis dedim rezil olduk 122 lerden bu
ABT logosu
Sonrasinda kopruye yaklasirken yapistim arkasina
Bir ara ara acilir gibi oldu yine yanlis viteste kalmisim
100 civari 4 de
Hatamizi kapatip arkadasa guzel bir ders verdik
Butun bunlari 12 lt ortalama ile yapmak da ayri bir guzellik
Seviyorum bu canavari yauv
Yorum
-
Hakan bey keyifli gelmişsiniz ama heyacandanmıdır bilmiyorum viteslerle sorun yaşamışsınız bu na rağmen gerekli dersleri vermişsiniz tebrikler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
hee şimdi oldu çünkü 192 bg liğini bilmiyordum büyük ihtimal 192 liktir çünkü benim arabada hanım çoçuk bagajla okadar rahat geçmeyi mantığım almamıştı cupra çhıpliymiydi bilmiyorum ama çhipli diye umut ediyorum stock olarak geçsede böyle geçemez diye düşünüyorum
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
rx8 ve cupra 300 hp leri chiple rahat gören araçlar ve bu tarz araçlara binenler boş binmiyor mazda şöförü tırtmış geçente konu açılmıştı bu tarz ve ben demiştim modifiyede bir yere kadar diye aynısı geçerli geçmiş olsun
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dragon_10rx8 ve cupra 300 hp leri chiple rahat gören araçlar ve bu tarz araçlara binenler boş binmiyor mazda şöförü tırtmış geçente konu açılmıştı bu tarz ve ben demiştim modifiyede bir yere kadar diye aynısı geçerli geçmiş olsun
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: dragon_10rx8 ve cupra 300 hp leri chiple rahat gören araçlar ve bu tarz araçlara binenler boş binmiyor mazda şöförü tırtmış geçente konu açılmıştı bu tarz ve ben demiştim modifiyede bir yere kadar diye aynısı geçerli geçmiş olsun
Yorum
-
maksat arkadaşlarımızı geçmek değil zafer kardeşim maksat fabrikanın verdikleriyle yetinmek degil kendin istediğin şeyleri yapmak
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXHakan bey keyifli gelmişsiniz ama heyacandanmıdır bilmiyorum viteslerle sorun yaşamışsınız bu na rağmen gerekli dersleri vermişsiniz tebrikler.
Corsa OPC de de rezil olduk
Kisa vites yolunda 2 degil 2.5 atmaya calismisiz
Valla uzun yolda moda girmezsem 6.vites 4000 devirde 180 takiliyom
Ortalama araclar mesela 2 litre atmosfariklerle oyle takikiyorum
Yoksa cok kisa suruyor harcamak
Ha bazen durumu abartiyorum 150 lerde altida kalmis buluyorum kendimi
B
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: dragon_10rx8 ve cupra 300 hp leri chiple rahat gören araçlar ve bu tarz araçlara binenler boş binmiyor mazda şöförü tırtmış geçente konu açılmıştı bu tarz ve ben demiştim modifiyede bir yere kadar diye aynısı geçerli geçmiş olsun
Ustadim kesinlille katiliyorum
Benimki boyle giderken senin aygir nasil gider merak ediyorum
Ama cupralara dikkat sakat baliklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanmaksat arkadaşlarımızı geçmek değil zafer kardeşim maksat fabrikanın verdikleriyle yetinmek degil kendin istediğin şeyleri yapmak
Yorum
Yorum