Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ınsıgnıa mazda rx8 ve leon cupra

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ınsıgnıa mazda rx8 ve leon cupra

hafta sonu adapazarı kaçamaklarından birinden daha dönerken hendek adapazarı istikametine doğru yol alırken arkamdan kırmızı bir araba geliyordu nedir bu acaba derken yaklaştığında mazda rx8 olduğunu fark ettim şununla test ediim diye sevinirken adam pek oralı olmadı fazla ,bende adamı gaza getireyim diye önüm boşken masus gaza basmıyorum yavaşlıyorum derken bu orta şeride geçti orta şeritten hafifçe hızlanıyor bende hızlanıyorum yol vermeyince bu gıcık oldu başladı gazlamaya o orta şeritte ben sol şeritte gazlıyoruz ama geçemiyor 235 çıktığımızda 2.5 araba fark vardı rahat bende nasıl bu kadar fark oluştu diye şaşırken baktım arkadan bir leon kopmuş geliyor en sol şeritten mazdayı geçip benim yanıma gelip beni geçerken benim hızım 256 dı son çıkabildiğim hızda benim 263 oldu önümde 2 ,3 boy farkla önümdeydi şimdi benim merak ettiğim mazda 231 bg bildiğim kadarıyla daha düşük bg lisi varmı bilmiyorum, leonda 2.0 240 bg çhiplimiydi stockmuydu bilmiyorum ama çok zorlanmadı geçerken mazdayı geçmeme anlam veremedim benim arabada 1 kişi ektradan ağır ve rx8 se zaten insigniadan çok hafif 1160 kg yanılmıyorsam bu aranın daha düşük bg li olanını bilen varmı birde şunu fark ettim arabama stage 3 yazılım büyük intercoler ve cat ları iptaldi geçenlerdeyse komple 70 mm boru dümdüz arkaya kadar hiç kıvrılmadan ve 70 mm iki son susturucu taktırdım şehir içinde fark edemiyordum ama 200 den sonra farkı ciddi hissettim turbo aracın çıkışını ne kadar rahatlatırsanız okadar fark ediyor haberiniz olsun

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Ynt: ınsıgnıa mazda rx8 ve leon cupra

Volkan Tebrikler /Geçmiş olsun haha

Leon Kesin Chiplidir birde daha hafif bir araç olduğu için seni geçmiş üzüldüm

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Mazda RX 8 in 192 hp ve 4 oranli otomatigi var
      Ama senin canavar ile normal duz versiyon gelse arkadasin 9000 devirlerde dolasmasi gerekir

Cupra en iyi izgarada yenir
      Aletin stock bule Golf R zorluyor
      Eee el oglu da bos durmaz chipler aleti temiz 300 hp alir diye dusunuyorum
      Ama seni de 2.0 turbo olarak dusunmustur

Bu arada uzun bir aradan sonra azittik biz de
      Saglam bir sey yakalamak icin 180 temposu ile takildik ama saglam birsey gelmedi
      Bir Polo TDİ yakaladi adapazari donusu
      Gecenlerde de musallat olmustu birisi
      Dedim ne oluyoruz biraktim baktim ufaklik aldi gidiyor 200 temposu ile
      Dilovasi yokusunda ezdim ufakligi aman dikkat 1.6 TDi DSG gelmis 45 bine
      Haberim yoktu 90 hp tek hareketle 105 olur diye dusunuyorum
      Tork dar bir aralikta 230 nm
      Siz siz olun kucumsemeyin

Sonrasinda duzlukte 200 ile bekledim resmen geldi ufaklik
      Bu arada onumde E 220 CDİ estate alamanci amcam ziplayinca hadi bakalim dedik
      Cayirovaya kadar tamponda kaldim
      Nedenini merak ettim bakmisim 6.viteste kalmisim baktim yokus asagi
      dayanamadim sagladim 245 gormusum

SOn vukuat birinci kopruye baglanti yolun tampon da
      Bir rocco afil afil geliyor
      Bir iki makas baktim geliyor
      4.vites 160-200 arasi zipliyoruz ama ara aciliyor
      Radar oncesi yol verdim
      Gecti bu egsoz falan yapmis dedim rezil olduk 122 lerden bu
      ABT logosu
      Sonrasinda kopruye yaklasirken yapistim arkasina
      Bir ara ara acilir gibi oldu yine yanlis viteste kalmisim
      100 civari 4 de
      Hatamizi kapatip arkadasa guzel bir ders verdik

Butun bunlari 12 lt ortalama ile yapmak da ayri bir guzellik
      Seviyorum bu canavari yauv

Yorum

Hakan bey keyifli gelmişsiniz ama heyacandanmıdır bilmiyorum viteslerle sorun yaşamışsınız bu na rağmen gerekli dersleri vermişsiniz tebrikler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hee şimdi oldu çünkü 192 bg liğini bilmiyordum büyük ihtimal 192 liktir çünkü benim arabada hanım çoçuk bagajla okadar rahat geçmeyi mantığım almamıştı cupra çhıpliymiydi bilmiyorum ama çhipli diye umut ediyorum stock olarak geçsede böyle geçemez diye düşünüyorum

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

rx8 ve cupra 300 hp leri chiple rahat gören araçlar ve bu tarz araçlara binenler boş binmiyor mazda şöförü tırtmış geçente konu açılmıştı bu tarz ve ben demiştim modifiyede bir yere kadar diye aynısı geçerli geçmiş olsun

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
              rx8 ve cupra 300 hp leri chiple rahat gören araçlar ve bu tarz araçlara binenler boş binmiyor mazda şöförü tırtmış geçente konu açılmıştı bu tarz ve ben demiştim modifiyede bir yere kadar diye aynısı geçerli geçmiş olsun
              rx8 çhıplenmiyor rotary motor var onda 192 b liğin geçme şansı yok zaten . modifiyenin sonu yok zafer kardeş sınırları zorluyacaksın çhıpli çhıpsız hiç bir insigniayı affetmem keyif burada işte aynı arabalar farklı güçler bunun adı modifiye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                rx8 çhıplenmiyor rotary motor var onda 192 b liğin geçme şansı yok zaten . modifiyenin sonu yok zafer kardeş sınırları zorluyacaksın çhıpli çhıpsız hiç bir insigniayı affetmem keyif burada işte aynı arabalar farklı güçler bunun adı modifiye
                yolun açık olsun yeterki sen geç bizi

Yorum

maksat arkadaşlarımızı geçmek değil zafer kardeşim maksat fabrikanın verdikleriyle yetinmek degil kendin istediğin şeyleri yapmak

Yorum

maksat arkadaşlarımızı geçmek değil zafer kardeşim maksat fabrikanın verdikleriyle yetinmek degil kendin istediğin şeyleri yapmak
                    +1 Arkandayım Volkan abim zevk meselesi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Hakan bey keyifli gelmişsiniz ama heyacandanmıdır bilmiyorum viteslerle sorun yaşamışsınız bu na rağmen gerekli dersleri vermişsiniz tebrikler.
                      Valla sorma hocam
                      Corsa OPC de de rezil olduk
                      Kisa vites yolunda 2 degil 2.5 atmaya calismisiz

Valla uzun yolda moda girmezsem 6.vites 4000 devirde 180 takiliyom
                      Ortalama araclar mesela 2 litre atmosfariklerle oyle takikiyorum
                      Yoksa cok kisa suruyor harcamak
                      Ha bazen durumu abartiyorum 150 lerde altida kalmis buluyorum kendimi

B

Yorum

Ustadim kesinlille katiliyorum
                        Benimki boyle giderken senin aygir nasil gider merak ediyorum
                        Ama cupralara dikkat sakat baliklar

Yorum

Bilmediğim için soruyorum Mazda Rx8 1.3 motor olduğu için mantıken son hızı düşük olmazmı ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

RX8 ın motoru farklı Vankel motor var o makinada...İçten yanmalı ama piston falan yok....

Cupra nın Turbosunun(basıncının) çok iyi olduğunu duydum....

Keyifli anlatımlar için teşekkürler...

Yorum

araç şu an kaç hp ?

Yorum

İşleniyor...
                              X