Duyuru

Collapse
No announcement yet.

latitude'u öyle bir geçtim ki feleği şaştı :D :D :D :D

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: latitude'e az daha geçiliyorduk!!

2.0 da olsa 2.5 de olsa farketmez latitude bu tarz konulara Fransız kalır kardeşim...

Yorum

sen zahmet etme abi, 115 bg'lerden birini gönderelim o alır ifadesini

Yorum

Yav gencler arkadasi yormayin zaten almis bir latitude yapmis bir hata arabann kici basi belli degil bir de siz yuklenmeyin. Önü fransiz arkasi önüne fransiz , japon takliti. Ne oldugu belli degil gelmis burda yorum yaoiyor.ayrica o araba kim ki benim arabamla yan yana kiyasa tabii tutulacak. Benim arabam a5 2.0 211 bgle kafa yapiyor o arkadas ne yapsin. Bu arada genc aradaslar arabamiz o kadar ozel ve o kadar ozel ki bazi kiskanc arkadaslar arasira girip kisakncliklarini kusuyorlar. Ama yazik onlar da biliyor ki bu is bosa .bir insignianin rakibi ancak Yine bir alman olur. Hele bir fransiz konuya fransiz olur haha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Yav gencler arkadasi yormayin zaten almis bir latitude yapmis bir hata arabann kici basi belli degil bir de siz yuklenmeyin. onu fransiz arkasi ona fransiz japon takliti. Ne oldugu belli degil gelmis burda yorum yaoiyor.ayrica o araba kim ki benim arabamla yan yana kiyasa tabii tutulacak. Benim arabam a5 2.0 211 bgle kafa yapiyor o arkadas ne yapsin. Bu arada genc aradaslar arabamiz o kadar ozel ve o kadar ozel ki bazi kiskanc arkadaslar arasira girip kisakncliklarini kusuyorlar. Ama yazik onalr da biliyor ki bu is bosa .bir insignianin rakib ancak Yine bir alman olur. Hele bir fransiz konuya fransiz olur haha muhaha
          obaa "Nokta"
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Ynt: latitude'u öyle bir geçtim ki feleği şaştı

konunun adı sanki böyle daha güzel gibi

Yorum

arkadaşlar kusura bakmayın araba zevk meselesi, gecenin bu saatinde forumunuza biraz hareket kattım. dediğiniz gibi bu zevk meselesi formunuza üye olma sebebim konu başlığı ilginç bende bazen süratli ve tehlikeli kullanıyorum ama insignia almak için baktığım bir arabayda (arkadaşımın çok memnun olduğu insigniasında) ortalama yakıtı görünce vaz geçtim bu forumunuza son yazışım iyi geceler

Yorum

utku abı 10 numara acıklama yapmıssın tebrık edıyorum gercektende dızellerle kapıssın o ancak 1.5 1.6 larla

Yorum

Hah soyle latitude kardesim artik olaylara fransiz gozuyle bakma yani fransiz kalma. Benim derdim yakit olsa ata binerim hic yakmiyor haha muhaha

Yorum

olay bıtmıstır utku abı kactı arkadasımız sınırlenmeye gerek yok arkadaslar herkese ıyı geceler

Yorum

sizin hiç bir zaman göremeyeceğiniz benzin değerleri yanında devir hız ve beygir gücü değerleri de var evet Utku abim gerekli açıklamayı yapmış

Yorum

uçan tenekeye bak la neler yapmış. parfüm püskürtücüsüne cesaret iksiri koyuyorlar herhal latitititude de
                        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: latitude
                          arkadaşlar kusura bakmayın araba zevk meselesi, gecenin bu saatinde forumunuza biraz hareket kattım. dediğiniz gibi bu zevk meselesi formunuza üye olma sebebim konu başlığı ilginç bende bazen süratli ve tehlikeli kullanıyorum ama insignia almak için baktığım bir arabayda (arkadaşımın çok memnun olduğu insigniasında) ortalama yakıtı görünce vaz geçtim bu forumunuza son yazışım iyi geceler
                          Herkesin beklentisi farklı kardeşim sen az yaksın dersin ,ben çok gitsin derim. Bizi anlamana sevindim yolun açık olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                            uçan tenekeye bak la neler yapmış. parfüm püskürtücüsüne cesaret iksiri koyuyorlar herhal latitititude de
                            muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha haha haha haha haha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                              parfüm püskürtücüsüne cesaret iksiri koyuyorlar herhal latitititude de

haha haha haha

Yorum

urock oleyy yourock muhaha
                                Yav beyler cocuga fazla yuklendik galiba ,keske gercekleri yavas yavas verseydik overdose oldu. Bu gece sabaha kadar uyuyamaz .Neyse artik bir dahaki ziplayiP hoplayana bu kadar fazla doz vermeyiz.....

Yorum

İşleniyor...
                                X