konuyu hortlatmış olcam k.b bu sayfaya üyeligim 1 yıl öncesine dayanıyor o sıralar insignia bakaken bir an nasip oldu Latitude 1.5 dcı aldık memnunumda açıkçası ama aklım insigniada yokda degil bu sırada googlede arama yaparken bu sayfayı gördüm yorum yazayım dedim
1. 2.0 175 latitude dir o bile 180 ps insigniayı zorlar ama geçemez 1.5 latitude ci abime sesleniyorum 200 nasıl yaptın benim aracımda şuan remap yazılım var 125ps, dyno üzerinde bile 200 görmüyor araç kesici oldugu için ..
2. Latitudeci abim 1.5 araç nasıl seri önceki aracın neydi ki 1.5 seri geldi remaplı hali 125 ps ve hala seri degil 1.4 turbo insignia geciyor hatta bu sitede üye (SMG5) onun araçla 2 3 roll yaptık alt hızlarda zorlasamda yüksek hızlarda yanımdam uzadı muharrem
Birde latitude çok yerden yere vurulmuş pısırık hava üfleme filan her aracın bir karakteri vardı latitude ise konfor odaklık belittiginiz kadar kötü bir araç degil aksine insigniaya göre bir çok olumlu yönleri bulunan araç herşey güç degil maalesef insignia biraz sportif karaktere sahip bir araç
yani latitude konfor arabası, güzel donanımlı bi araç, ama yani insignia'yı geçebilecek gibi bişey değil ya, daha demin range rover sportla kapıştım, lpg'deydim bir de, ya range rover sport'u geçiyor bu araç ya, kaldı ki latitude'a geçilecek, yok öyle bir dünya ya, bu arada range'de çok zorladı valla
yani latitude konfor arabası, güzel donanımlı bi araç, ama yani insignia'yı geçebilecek gibi bişey değil ya, daha demin range rover sportla kapıştım, lpg'deydim bir de, ya range rover sport'u geçiyor bu araç ya, kaldı ki latitude'a geçilecek, yok öyle bir dünya ya, bu arada range'de çok zorladı valla
160 cdtı gecer oda 160 lık çok zorlar 175 ps latitudeyi ) insignia anlatılmayacak bir araç şeytan dürtmüyor degil sat aracı lpg li insignia + chip uygulaması yap keyfe bak
Anlatım epey bı sürükleyici olmuş.
3. Vites ile 130 yanında da adrenalin e rakipte iyimis. Latitude garip bir araç o da Renault'un yaptıgı en iyi araç sayılır. Bence o da seni kıskanmış olmalı.
Anlatım epey bı sürükleyici olmuş.
3. Vites ile 130 yanında da adrenalin e rakipte iyimis. Latitude garip bir araç o da Renault'un yaptıgı en iyi araç sayılır. Bence o da seni kıskanmış olmalı.
Yorum