Duyuru

Collapse
No announcement yet.

latitude'u öyle bir geçtim ki feleği şaştı :D :D :D :D

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: latitude'u öyle bir geçtim ki feleği şaştı

bence sız gıdın test surusune kullanın bakın arabayı anlarsınız cok serı hızlanıyormu sızınkısıne gore daha arabanın 0 - 100 12.4 sn yapmayın ya 8.9 sn nereye 12.4 sn nereye alın bır ınsıgnıa tup taktırın ozaman lafla peynır gıbısı olmuyor kardesım ıyı aksamlar!

Yorum

Utku abi lütfen latitude hakkında konuşuyoruz, yaaa insignianın esamesimi okunur

Yorum

Tv'de izleyemediğiniz ve Mynet Video'ya özel Dizi, Haber, Magazin, Futbol ve daha binlerce içeriği izlemek için yüksek görüntü kalitesi ile Mynet Video sizleri bekliyor.

2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

ismi lazım değil bir arkadaşta insgna düşünürken yolu şaşmış başka bir araç almıştı sonra içini sağutmak için aramıza katıldı buluşmaya geldi benim arabam sizin kini gecer dedi bizde sıralama yaptık stockla dene sonra Utku abi ile dene sonra benle denersin dedim stockta kaldı
          Bunlar çok normal yani insanlar pişmanlık duymaya başladıklarında araclarında üstünlük vasıf arıyor bulamayınca inciniyor incitmeyin ucan kuşların kanatlarını kırmayın günahtır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            ismi lazım değil bir arkadaşta insgna düşünürken yolu şaşmış başka bir araç almıştı sonra içini sağutmak için aramıza katıldı buluşmaya geldi benim arabam sizin kini gecer dedi bizde sıralama yaptık stockla dene sonra Utku abi ile dene sonra benle denersin dedim stockta kaldı
            Bunlar çok normal yani insanlar pişmanlık duymaya başladıklarında araclarında üstünlük vasıf arıyor bulamayınca inciniyor incitmeyin ucan kuşların kanatlarını kırmayın günahtır
            haha bunu iyi hatırlıyorum iyi zorladı arkadaş kendini yanına bi geldim dedim kesin şimdi anahtarı atacak bana

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Hah soyle latitude kardesim artik olaylara fransiz gozuyle bakma yani fransiz kalma. Benim derdim yakit olsa ata binerim hic yakmiyor haha muhaha
              İsten cevap bu.

Ayrıca dün tamamen lpg'de 1000 km yol gittim. Yol boyunca, hem de LPG'de sadece 3 araç üzdü beni.

1-) Mercedes 320 cdi - 4 matik
              2-) Mercedes 320 cls
              3-) Audi A6 3.0 tdi quadro (hanımla cocuk uyuyodu, uyandırmaya kiyamadim)

Kısaca bana bı 2.0 dizel latutide verin. Hic benzine almadan sirf LPG'de hallac pamugununa çevirmezsem satarım bu arabayı.

1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
              Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

haha haha haha

Orjinal yazı sahibi: iatros
                uçan tenekeye bak la neler yapmış. parfüm püskürtücüsüne cesaret iksiri koyuyorlar herhal latitititude de
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

amma karışmış ortalık ömer tehlikeli hareketler bunlar virajlara yavaş gir..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

hiç misafirperver davranmamışsınız arkadaşa, yakıştıramadım.
                    Eski araç 2010 BEYAZ COSMO
                    Yeni araç 2011 Renault Latitude

Yorum

ömer abi,kırmızıda geçmek olmamış,aynı şekilde ben de ışıkta durmak zorunda kalmıştım 120-130 civarı,cok sert bi şekilde durmuştu latitude arkadaşım aracın iyidir hoşdur,tipi senin hoşuna gitmiştir,benim gitmemiştir,az yakar dogrudur,iyidir,ama 1.6T insigniayı degil 1.5dci 2.0dci olsa mümkün degil be kardeşim,kusura bakma
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Tüm yeni modelleri, satış sonrası hizmetleri, kampanyalar ve daha fazlasını bulabileceğiniz, yenilenen websitesi ile Renault dünyasına adım atın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                          ömer abi,kırmızıda geçmek olmamış,aynı şekilde ben de ışıkta durmak zorunda kalmıştım 120-130 civarı,cok sert bi şekilde durmuştu latitude arkadaşım aracın iyidir hoşdur,tipi senin hoşuna gitmiştir,benim gitmemiştir,az yakar dogrudur,iyidir,ama 1.6T insigniayı degil 1.5dci 2.0dci olsa mümkün degil be kardeşim,kusura bakma
                          Uğurcum durabilsem dururdum da olmadı zaten saat geçti ya arkadaş bırakmış zaten konuyu, aklı sıra burda bize lafını soktu gitti, üzerinde durmaya bile gerek yoktu da, iğneleyici laflar sakıncalı... Murat abiyi delirtti bişey değil...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                            Tv'de izleyemediğiniz ve Mynet Video'ya özel Dizi, Haber, Magazin, Futbol ve daha binlerce içeriği izlemek için yüksek görüntü kalitesi ile Mynet Video sizleri bekliyor.

ömür harikasın yaaa
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ya bu 1.5 latitude gelsin kapışalım. Ben 5 ve 6. vitesi kullanmayacağım. Geçerse vereceğim aracın anahtarını...
                              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                                Ya bu 1.5 latitude gelsin kapışalım. Ben 5 ve 6. vitesi kullanmayacağım. Geçerse vereceğim aracın anahtarını...

Yorum

İşleniyor...
                                X