Duyuru

Collapse
No announcement yet.

latitude'u öyle bir geçtim ki feleği şaştı :D :D :D :D

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: latitude'e az daha geçiliyorduk!!

valla son zamanlar bu siteye üye olanlara şahitlik edince bu amerikanın bir oyunu diyesim geliyor haha

Yorum

Burada kimse yakmasın diye gazdan ayağını falan çekmiyor.Sadece değerini hakedecek araçlar için gaza basarız....Biz az yaksın diye araç alsaydık "Latitude" alırdık...
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
        Ben latitude,508 gördüğümde sadece gülüyorum siz geçtiğinizi zannediyorsunuz... haha Yazık...O verdiğiniz parayla sadece ekonomi yapabilirsiniz.Geçtiğiniz İnsignia sahipleri sizi görmemiştir bile

Merak ettim neden bu foruma üyesiniz?
        Arkadaş foruma üye ama sadece 1 mesajı var söyleyeceğini söyledi gitti...

Yorum

Doğru diyorsun Ömer ben de şaşırıyorum artık...Gelen de bir-iki yazıp gidiyor niyeyse artık Hayır ben Latitude sahibi olsam niye İnsignia forumuna üye olurum diye düşünüyorum ama bir sebep bulamıyorum.Ya hala aklım İnsignia'da olması lazım.Ya da...

Yorum

ortalama 13-14 litre yakan insignia almak anlamsız geldiği için ltt aldım.birde kendiniz çalıp kendiniz dinlemeniz ilgimi çektiben lpg takılmayan insigniaya insignia demem

Yorum

ben latitude da almazdım işin aslı, citroen C5 veya daha küçük bir araç alırdım, latitude çok sıradan, sadece donanım var, o da göz boyama yani, arabaya çamur atıyorum ama, onu alana kadar alacak çok araba var... ya diğer arabalar bu kadar özel olmadığı için kusura bakmasınlar da bir fan sitesi bile yok gelen buraya üye olabiliyor, çamur atan da seveni de, hayır geliyosun bu aracı karalıyosun, burda 1000 küsur kişiyle dalga geçtiğini sanıyorlar burda gelen arkadaşlar. olay bu, geliyor, ya çok yakıyor bu diyor gidiyor, ya yavaş diyor gidiyor, ya da çeşitli çamur atmalar filan...

Yorum

bizim cebimizden çıkan sizi rahatsız mı ediyor kardeşim? kendimizin çalıp kendimizin oynaması sizi rahatsız mı ediyor, varsa bir rahatsızlık tedavi edelim, burda doktor arkadaş çok...

Yorum

13 14 lt mı normal kullanımda ben 8.9 lt cıvarında yakıyorum bıraz kapıstımmı 9.4 u gordum en fazla yanı oda degıyor yanı hakkını verıyor sonuna kadar! ekonomı olsaydı sayet 508 ler guzel sızın arabanında ıyı gercektende! ama 70.000 tl verıpte 508 yerıne latıtude yerınede bmw 320 d alırım yanı! zevk meselesı hemde araba gıdıyor derım

Yorum

Konu İnsignia'ya lpg takılıp takılamaması değil,1.5 dci Latitude nasıl İnsignia'yı geçer olacaktı.Cevaplarınızı buna göre yazınız bence... Şimdiki direkt enjeksiyonlu ve aşırı beslemeli araçların çoğuna uygun lpg yok.Yani Ford ecoboost 180 bg motorlara da yok,Vw 1.4 TSİ motorlara da uygun lpg sistemi yok.Ne yani şimdi bunlara da iyi araba demeyecek misiniz lpg olmadığı için? Sizi tebrik ediyorum verdiğiniz bu cevaptan ötürü...
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: latitude
                      ortalama 13-14 litre yakan insignia almak anlamsız geldiği için ltt aldım.birde kendiniz çalıp kendiniz dinlemeniz ilgimi çektiben lpg takılmayan insigniaya insignia demem
                      Orjinal yazı sahibi: latitude
                      Bak güzel kardeşim neyin peşindesin bilmiyorum ama bizim kendimiz çalıp kendimiz dinlememiz çok normal çünkü biz insigniateam'iz siz kimsiniz? Ayrıca bizim kullandığımız araçların benzinini sizmi dolduruyorsunuz?

Yorum

Yol bilgisayarı ort. 10.3 redline girmekten de hiç çekinmiyorum.İşte sıkıntı burda zaten İnsignia size göre bir araç değil...Sizin araçlardan beklentiniz farklı..."Biz zevk alırız siz sadece yol alırsınız" Ayrıca sanki aylarca insignia kullanmış da sonra değiştirmiş gibi konuşmayın.Kulaktan duyma boş bilgiler yazmaya gerek yok.Bu araçlara biz sahibiz ne kadar yaktığını da neye sahip olduğumuzu da sizden iyi biliriz...Size mutluluklar aracınızla...

Yorum

kuzgun yavrusunu kuğu sanarmış ya o hesap şimdi, latitude 1.5 dizel insignia turboyu geçer, hatta opc'yi de geçer ya, onu geçtim geçen ferrari 458 italia'ya 3 boy fark açmıştı, hemde bunları 5 lt yakarak yapıyordu bugatti veyronla çekilmiş videoları da var, hakkaten latitude bey neyin peşindesiniz? tamam insignia kötü latitude iyi tamam mı? bu konu hakkında daha bişey yazmazsanız konu sahibi olarak sevinirim...

Yorum

Bi söyleyin niye üye oldunuz?Amaç ne?Biliyoruz ki 1 saat sonra gidip birdaha gelmeyen üyelerden bir olacaksınız ama neden üye olduğunuzu anlamak mümkün değil...

Yorum

ben arıza lambası yanan insignia ile (bu durumda motor kendini korumaya alıp güçten kısıyor) latitude 2.0!!! geçtim, bundan kesinlikle eminim çünkü cam tavan vardı araçta, 1.5 lerde sunroof oluyor...

arkadaş benim arabamda 1.5 sanroof +cam tavan var

Yorum

sizin tavan 3 oda bir salon galiba hem cam tavan hem sunroof'u nasıl sığdırmışlar tavana anlayamadım

Yorum

İşleniyor...
                                X