bu sabah günübirlik şileye gidelim dedik sabah 9 da yola çıktık çok yoğun bir trafik vardı aynı trafiği çekmeyiyeyim diye erkenden dönüyordum istanbula sol şeritte rampa yukarı çıkarken 130 gibi arkama yeni 5 kasa bmw art arda sellektör yapmaya başladı ulan ya 5 20 d sin yada 5 30 d sindir ,5 30 la daha önceden 235 e kadar kafa kafaya gitmiştik dedim içimden, sprint bosterı kırmızıya aldım egzozlarıda sonuna kadar açtım bastım gaza gel bakalım diye bu arada adam orta şeride geçti oda bastı gaza ama ne bastı yanımdan hiç zorlanmadan hoor diye geçti gitti arkasından bakarken okuduğum yazı 5.50 i di bu arada arkadan cls 320 cdı ve bmw330 ci de gazlamaya başladı gazladığımız yol uzun bir rampa yukarı yol, 5.50 öyle arayı açtıkı ulan arabayamı bir şey olduda gitmiyor dedim ama arkada 3.30 ci onun arkasında cls kapatmış geliyorlar bu böyle devam etti gelene kadar 5.50 de ki amca 50 55 rahat var ama arabanın hakkını verdi gerçekten cls ylen 3.30 cı de gazlıyordu ama güçleri yetmiyordu birdaha arkasında turbo yazan insigniaya yaklaşmazlar heralde
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ınsıgnıa bmw 5.50 cls 320 cdı bmw 3.30 cı ye karşı
Collapse
X
-
Ynt: ınsıgnıa bmw 5.50 cls 320 cdı bmw 3.30 cı ye karşı
valla volkan abı okurken bıle heyecanlandım dogrusu cok guzel kapısma olmus gercektende! boyle kapısmalarını beklıyoruz volkan abı! dıgerlerını vermıssın paylarını valla! eee artık araban tahmınen 275 beygır fln vardır tabı tokatlıcan abı bmw de 550 i adam harbı kralını almıs ve hakkını vermıs helal olsun
Yorum
-
sağol emreçim en son 234 ölçmüştük kışın .geçenlerde 34 derece sıcakta 222 çıktı yeni bir yükleme yaptık turbo basıcını 1.7 den 2 bara çıkardık böylece 13 bg 30 nm tork daha ekledik kışın 250 leri yakalıycaz inşallah
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
BMW'ciye harbi helal olsun, arabaya sadece logosu için para vermemiş, en kralını almış. fiyatlarını bilmiyorum ama en ucuz 7 serisinin 1.5-2 katı felan vardır heralde fiyatıInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriBMW'ciye harbi helal olsun, arabaya sadece logosu için para vermemiş, en kralını almış. fiyatlarını bilmiyorum ama en ucuz 7 serisinin 1.5-2 katı felan vardır heralde fiyatı
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffVolkan abi Hazırlanıyorum projelendirme başladı bakalım 1-2 hafta sonra hazır benim makina baştan söyleyeyim benimkinin arkasında 5.50 i yazmıyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffVolkan abi Hazırlanıyorum projelendirme başladı bakalım 1-2 hafta sonra hazır benim makina baştan söyleyeyim benimkinin arkasında 5.50 i yazmıyorBende sana diyorum ki ;
Biri bana gelsin oda sensin Seni geçmiş olsamda
İkimizin arabasında hızlı bitek farkla Benim ki senden biraz hızlı
Yorum
-
abi tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim bmw 550 gerçekten kral araba, 3500 motor çift turbo benim bildiğim kadarıyla bu araç V8 407 bg, bu araca çok bi araba bulaşamaz, bulaşmamalı da bir de 8 ileri şanzıman olunca bu araba tadından yenmiyor, ne kadar bmw sevmesem de takdir ettiğim araçları var bu bir gerçek ...
Yorum
Yorum