Bugun Ankaraya dogru CC ile 150 km hizla efendi efendi giderken, onumde 130-140 km civarinda seyreden BMW 320 D yi solladim. Arkadasin zoruna gitmis olsa gerek, 30-40 saniye sonra harekete gecti. Musade etmedim tabiki bende asildim .
180-200 -220 derken ben sag seritte kaldigim icin onumde kamyon peydahlandi ve mecburen yavasladim. Bu amca devam etti. Fakat dikkalerini cekmis olmaliki icindekilerin kafasi arka camdan beni seyrediyordu. Bir muddet 4-5 boy kacmasina musade ettim. Bu arada kimseyi riske etmemek icin yolun musaitlesmesini bekledim. Yol musaitlesince biraz asildim. 240 a gelince elemani gectim. Gecis o gecis. defalarca denemesine ragmen, firsat vermedim. Ben son hiz 255 gordum. Ara iyice acilinca eleman muhtemelen gaz kesti, arkada kayboldu. 10-15 km sona ihtiyac molasi icin benzinlige girdim. Camdaki sinekleri temizlerken elemanda benzinlige girdi. Ben Wc ye girdim ciktim, eleman disarda beni bekliyor.
.
Bundan sonraki ifadeler aynen asagida. .
Eleman : Abi yav bu araba kac motor yav ??? 2000 mi 2500 mu 3000 mi ??
Ben: hayir 1600
E: hadi yav.
B: (israrla) evet.
E: Ben cok bastim. Boyle olmamasi gerekiyordu ama .
B: Sen bu arabaya iyi bak, pek fazla ilisme bunlara. Bunlar adama arabasini sattirir.
E: Son 5 dakikadir satmayi dusunuyorum zaten.
B: O zaman hic durma, sat sen bunu. ( )
Ikimizde arabalara yoneldik. O cikisa biraz erken girdi, benim arkadan geldigimi gorunce hafifce saga cekip yol verdi. Bir dahada arkamda goremedim.
Bu arada aracın teknik verileri;
BMW 320 d
Plaka sorgusuna göre 2007 model
Plaka : 06 HXX X4
2000 cc
177.4 PS
350 N.m
180-200 -220 derken ben sag seritte kaldigim icin onumde kamyon peydahlandi ve mecburen yavasladim. Bu amca devam etti. Fakat dikkalerini cekmis olmaliki icindekilerin kafasi arka camdan beni seyrediyordu. Bir muddet 4-5 boy kacmasina musade ettim. Bu arada kimseyi riske etmemek icin yolun musaitlesmesini bekledim. Yol musaitlesince biraz asildim. 240 a gelince elemani gectim. Gecis o gecis. defalarca denemesine ragmen, firsat vermedim. Ben son hiz 255 gordum. Ara iyice acilinca eleman muhtemelen gaz kesti, arkada kayboldu. 10-15 km sona ihtiyac molasi icin benzinlige girdim. Camdaki sinekleri temizlerken elemanda benzinlige girdi. Ben Wc ye girdim ciktim, eleman disarda beni bekliyor.
.
Bundan sonraki ifadeler aynen asagida. .
Eleman : Abi yav bu araba kac motor yav ??? 2000 mi 2500 mu 3000 mi ??
Ben: hayir 1600
E: hadi yav.
B: (israrla) evet.
E: Ben cok bastim. Boyle olmamasi gerekiyordu ama .
B: Sen bu arabaya iyi bak, pek fazla ilisme bunlara. Bunlar adama arabasini sattirir.
E: Son 5 dakikadir satmayi dusunuyorum zaten.
B: O zaman hic durma, sat sen bunu. ( )
Ikimizde arabalara yoneldik. O cikisa biraz erken girdi, benim arkadan geldigimi gorunce hafifce saga cekip yol verdi. Bir dahada arkamda goremedim.
Bu arada aracın teknik verileri;
BMW 320 d
Plaka sorgusuna göre 2007 model
Plaka : 06 HXX X4
2000 cc
177.4 PS
350 N.m
Yorum