Borcum olsun murat bey biraz zamana karşı yarıştım düzce - sakarya 75 km 25 dk . gittim sizin misafir perverliğinizi en iyi ben bilirim. clapclap clapclap clapclap
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Fatih bey, Maşallah diyelim, Ufuk kardeşim (Eskişehir) bir yandan sen bir yandan milleti hüngür hüngür ağlatıyorsunuz. Tekrar MAŞALLAH diyelim allah kazadan beladan korusun, sürüş zevkiniz katlansın
Allah Razı Olsun Cemil abi...Ustamız Fatih abi
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Bende çok hızlı gitme taraftarı değilim Cemil abi Biraz kız sen Ufuk abiye
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Buradan, Fatih beye ile Ufuk (Eskişehir) kardeşim (Şehirdışı)
Emre kardeşim ise (Şehiriçi)
Ayrıca tüm "InsigniaTeam" ailesine sesleniyorum.
Lütfen! Hız sınırlarına uyalım... rolleyes
(Dedimse de ben bile uymuyorum yahu, bizim karaoğlan bırak beni gidicem diyip duruyor, bana da gaz pedalına basmak kalıyor. ihihi haha)
Lütfen! insanların gururu ile oynamayın, ağlatmayın, huzurlarını bozmayın, geceleri uykusuz bırakmayın, asfalt ağlamasın haha muhaha
Borcum olsun murat bey biraz zamana karşı yarıştım düzce - sakarya 75 km 25 dk . gittim sizin misafir perverliğinizi en iyi ben bilirim. clapclap clapclap clapclap
ne hızlı adammışın fatih abi hee senın gençliğini düşünemiyorum gençlik derken 20 27 yaş arası hani
allahtan o yaşlarda insignia yoktu yoksa vay o arabanın haline gazete başlıklarında İNSİGNİAYA 300 KMH YAPTIRAN TÜRK FATİH haha haha haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum