Evet arkadaşlar,nihayet arzu ettiğim gibi bir araca Mersin'de sahip oldum.Saat 17:00 de Mersinde başlayan yolculuğum yaklaşık 03:00 sularında İstanbulda sona erdi.Artık İstanbul ekibinde bir sports tourer var Araca detailing gerekiyor,daha sonra fotoğraflarını eklerim.Hepinize Hayırlı sabahlar.........
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
MERSİN'Lİ SPORTS TOURER NİHAYET İSTANBULDA :)
Collapse
X
-
Ynt: MERSİN'Lİ SPORTS TOURER NİHAYET İSTANBULDA
Orjinal yazı sahibi: SeyyahEvet arkadaşlar,nihayet arzu ettiğim gibi bir araca Mersin'de sahip oldum.Saat 17:00 de Mersinde başlayan yolculuğum yaklaşık 03:00 sularında İstanbulda sona erdi.Artık İstanbul ekibinde bir sports tourer var Araca detailing gerekiyor,daha sonra fotoğraflarını eklerim.Hepinize Hayırlı sabahlar.........
Sonunda erdin muradına biz çıkalım kerevetine. Fotolarını bekliyoruz2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
-
Kaça aldın. Bak Bolu'da uygun fiyata var 1 tane.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Sağolasın Gökhan,fiyatını burada yazmak çok doğru gelmiyor bana,sonra kendi kendimizi ve insignialarımızın fiyatları konusunda üyeler dışındaki insanları yanlış yönlendiriyoruz.(Tabiki benim fikrim buGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
İcimizde en cok fsrkli insignia sahibi olan kisi unvanini aldin hayirli ugurlu ilsun Allakazalardan kem gozlerden saklasin senide flexi grubunda gormek ayri bir mutluluk
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Hayırlı, Uğurlu olsun Bülent bey, kazasız sürüşler...
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nuriozenBülent abi sonunda erdin muradına Hayırlı uğurlu olsun,Allah kazasız belasız,cezasız ve mutlu günlerde güle güle binmeyi nasip etsin..
Faruk bey ve cemil abi sağolun Allah hepimize araçlarımızı kazasız belasız kullanmak nasip etsin...Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: _ToLGa_hayrlı olsn abı cam tavan var mı
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
Yorum